Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Det GODE LIV med antiinflammatorisk levevis v. læge Jerk W. Langer

Afholdt event

Det GODE LIV med antiinflammatorisk levevis v. læge Jerk W. Langer

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 apr 2018 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

T-FYS, Center for Fysioterapi og Sundhed inviterer til foredrag med læge og forfatter Jerk W. Langer, som vil fortæller os om vigtigheden af antiinflammatorisk levevis.

Bliv inspireret til at få ny energi og livsglæde, stærk krop, sundt blodtryk, stabilt blodsukker, god nattesøvn, godt humør, færre smerter, optimal fordøjelse og tarmfloraen samt brug for mindre medicin. Tab dig og bevæg dig meget mere i en travl hverdag.

Vi taler om antiinflammatorisk levevis, det helt nye begreb inden for sundhed. Inflammation er betændelse i kroppen udløst af vores livsstil, som på længere sigt kan skade livskvalitet og helbred. Antiinflammation er modgiften.

Læge Jerk W. Langer fortæller om den seneste forskning i antiinflammatorisk mad, bevægelse, motion og levevis, så det bliver både underholdende, spændende og inspirerende. Hør hvordan du opbygger, styrker, forebygger og helbreder og få gode råd om at skabe mere bevægelse ind i dagligdagen og om de bedste kosttilskud. Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi. Ingen tomme løfter eller alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger. Der vil være god lejlighed til at stille alle de spørgsmål, som du vil.

T-FYS, SuperBrugsen Tølløse og Fællsesskab Tølløse støtter op om din sundhed!

Fællæseskab Tølløse lægger lokaler til (Kulturhuset No1) og SuperBrugsen i Tølløse giver 10% rabat på dit næste køb af frugt og grønt ved fremvisning af billet efter arrangementet (udløber 19 april). Herudover vil T-FYS udlodde gavebevis til vores center. Vinderne bliver offentliggjort i pausen under foredraget.

SAMMEN KAN VI SPREDE SUNDHED!

Arrangør

T-FYS, Center for Fysioterapi og Sundhed er en fysioterapiklinik og træningscenter under samme tag. Vores vision er at skabe og sprede SUNDHED til borgerne. Læs mere på www.t-fys.dk

Lokation

Kulturhuset No1 Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .