spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Det guddommelige i Leonard Cohens Poesi v. Dennis Jacob Rosenfeld

Afholdt event

Det guddommelige i Leonard Cohens Poesi v. Dennis Jacob Rosenfeld

Fra Gratis

Sted

Dato

03 sep 2020 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

I disse år er der meget fokus på Leonard Cohen. Efter hans død bliver hans virke revurderet og set i et nyt lys. Der er dog ofte en berøringsangst for det guddommelige, og for at grave sig ned i den religiøse symbolik i Cohens virke. Ikke desto mindre fylder det meget i Cohens poesi, både symbolsk og helt direkte. 

I en blanding af foredrag og digtoplæsning dykker vi ned i Cohens poesi. Biografiske detaljer om et langt liv væves sammen med digte der udspringer af det. Det vil primært være digte trykt i diverse samlinger, men enkelte af hans sangtekster vil også blive brugt.

Kom til en aften hvor hovedtemaerne, symbolerne og essensen af Cohen på besnærende vis bliver draget frem igennem revnerne hvori lyset finder vej ind. 

__

Dennis Jacob Rosenfeld er forfatter og kulturformidler. Han beskæftiger sig med litteratur, film og tegneserier. Han er især fanget af krydsfeltet hvor populærkulturen og finkulturen mødes.

__

Billetter
50 kr. for ikke-medlemmer.
Gratis for medlemmer af Poesiens Hus og LiteraturHaus, men kræver tilmelding via billetlinket. 

Medlemsskab af Poesiens Hus giver gratis adgang til alle arrangementer i både Poesiens Hus og LiteraturHaus. Kan købes via http://poesienshus.dk/bliv-med...

Arrangør

Poesiens Hus er et omverdensvendt poesihus, der skaber rum for lyrik, for alle:

Via poetiske arrangementer og fællesskaber, læse-og skriveværksteder og Poesiens Bus, får vi poesien ud i hele landet og Norden. Poesiens Hus har hjemme i Møllegade 7 på Nørrebro i København, hvor vi deler hus med LiteraturHaus. Hér har vi både arrangementer i Caféen i kælderen, og i den smukke festsal. Hvor arrangementet foregår, fremgår i arrangements-tekst. #altidmerepoesi

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .