Det guddommelige i Leonard Cohens Poesi v. Dennis Jacob Rosenfeld

Møllegade 7, 2200 København
03 sep 2020 kl. 20:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter Gratis - DKK 50,00
Billetter Gratis - DKK 50,00

I disse år er der meget fokus på Leonard Cohen. Efter hans død bliver hans virke revurderet og set i et nyt lys. Der er dog ofte en berøringsangst for det guddommelige, og for at grave sig ned i den religiøse symbolik i Cohens virke. Ikke desto mindre fylder det meget i Cohens poesi, både symbolsk og helt direkte. 

I en blanding af foredrag og digtoplæsning dykker vi ned i Cohens poesi. Biografiske detaljer om et langt liv væves sammen med digte der udspringer af det. Det vil primært være digte trykt i diverse samlinger, men enkelte af hans sangtekster vil også blive brugt.

Kom til en aften hvor hovedtemaerne, symbolerne og essensen af Cohen på besnærende vis bliver draget frem igennem revnerne hvori lyset finder vej ind. 

__

Dennis Jacob Rosenfeld er forfatter og kulturformidler. Han beskæftiger sig med litteratur, film og tegneserier. Han er især fanget af krydsfeltet hvor populærkulturen og finkulturen mødes.

__

Billetter
50 kr. for ikke-medlemmer.
Gratis for medlemmer af Poesiens Hus og LiteraturHaus, men kræver tilmelding via billetlinket. 

Medlemsskab af Poesiens Hus giver gratis adgang til alle arrangementer i både Poesiens Hus og LiteraturHaus. Kan købes via http://poesienshus.dk/bliv-med...

eventet sluttede

Det guddommelige i Leonard Cohens Poesi v. Dennis Jacob Rosenfeld

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke