Det lille-bitte-strikkebogsshow

DKK 150,00

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Hvordan ser tidens strikkebøger ud? 
Det lille-bitte-strikkebogsshow rejser landet rundt og har fyldt kufferterne med de lækreste nye strikkebøger og de bedste klassikere, for netop at svare på dette spørgsmål. Det er et føle-strikke-røre show med mange farverige og flotte bøger denne lørdag, hvor showet lander på Øbro Jagtvej Bibliotek i forbindelse med Østerbro Strikkefestival. 

Camilla Sejerø er bibliotekar, anmelder og strikkebogsentusiast og hun fortæller på munter vis om alle de skønne bøger og om tendenserne inden for strik. Du får rig mulighed for at kigge, bladre og snakke med undervejs og Camilla har også lidt lækkert garn med fra et lille fårehold på Fyn.

Medbring dit eget strikketøj! 

Der kan købes sandwich og sodavand i caféen og vi serverer kaffe/te undervejs.

Arrangør

Lokation

Øbro Jagtvej Bibliotek Øbro Jagtvej Bibliotek, Jagtvej 227, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .