DET MAN SIGER - Kampen

27 okt 2018 kl. 20:00 - 22:00

Teater Grob, Nørrebrogade 37, 2200 København

Brugte du ungdommen på barrikaderne, har du været i håndgemæng med døden, kæmper du en daglig kamp for at holde liv i stuebregnen, eller for retten til at elske lige præcis den, du vil?

Kom ind i kampen

Livet er en lort siger nogen, Benny Andersen kalder det en morgengave, uanset dit udgangspunkt er livet fuld af kampe, fordi livet er værd at kæmpe for: Kampen for kloden, for kærligheden, for kroppen. Kampen for de almene boliger, kampen for at få lov til at være brun, tyk, trans. Kampen for at undfange en baby, at fange en fisk, eller vinde pudekampen mod moster Lene. Kampen mod stress, smøger og indre dæmoner. Små kampe, store kampe og dem midt i mellem. Nogle gange skal vi komme ind i kampen, nogle gange skal vi vælge vores kampe, og andre gange skal vi sætte os ned og lytte til andres.

Til denne DET MAN SIGER inviterer vi publikum til at dele deres KAMP-historier på Teater Grob. Der er plads til otte fortællere på scenen. Alle blandt publikum kan melde sig som fortæller. Det eneste krav er en selvoplevet historie på max 5 minutter, der passer til temaet. Skriv til info@hoert.dk eller find os i baren på aftenen, hvis du vil melde dig som fortæller.

Billet

Salg lukket