Det meditative sind - foredrag og workshop

10 jan 2019 kl. 19:00 - 07 feb 2019 kl. 21:00

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København

Afstressning og forbedret livskvalitet via meditation – en introduktion

Den røde tråd i foredragene/workshoppene er at man gennem meditation lærer at vende hjem til sig selv og finde ro, afklaring og indsigt på daglig basis. Man kan på første hånd opdage sit sinds virkemåder og energiresurser og med øvelse kan man blive herre eller frue i ens eget liv.

Man lærer sig selv at slappe af i dybden, åbne op og give slip på uhensigtsmæssige og ofte smertefulde tankemønstre, hvilket frigør ellers bunden energi og giver plads til ægte glæde og frihed til at opdage større dimensioner af sig selv.

- Og så er det let og spændende at lære.

Arrangementerne er bygget op af tre fortløbende dele, som skulle udstyre en til at kunne eksperimentere og udforske på egen hånd.

Praktisk info

Arrangementet løber over tre torsdage, med forskelligt fokus:

10.01.2019 At vende hjem til sig selv
17.01.2019 Det klare sind
7.02.2019 Åbenhed og frihed

Husk at medbringe måtte.

Tid og sted: Haraldssalen på 3. sal kl. 19.00-21.00

Arrangement er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Om arrangørerne

”Åben meditationsgruppe” er en Københavnsk meditationsgruppe, som gerne vil videreformidle metoder til afstressning og forbedret livskvalitet.

De er en gruppe usekteriske og udogmatiske udøvere, med vidt forskellige baggrunde og tilgange til meditation, der hver lørdag mødes og mediterer sammen og inspirerer hinanden i Energicenter Voldparken i Husum.

Facebookgruppe: Åben meditationsgruppe

Tilmelding

Salg lukket