Det' mit liv - eller er det?

21 mar 2018 kl. 09:00 - 10:30

C:NTACT, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg


OBS: Selvom der står udsolgt, har vi reserveret en bunke billetter øremærket SKOLER OG INSTITUTIONER I KØBENHAVNS KOMMUNE. Er du lærer eller pædagog i Københavns Kommune, kan du derfor skrive til BILLET@CONTACT.DK for reservation.

Social kontrol og æresrelaterede konflikter bliver diskuteret heftigt af politikerne og i medierne. Men hvad betyder social kontrol egentlig i virkeligheden? Hvor går grænsen mellem negativ kontrol og ganske almindelig opdragelse? Hvornår er det okay at stille krav? Og hvornår bliver social kontrol negativ og krænkende? Vi går bag om debatten og giver scenen til en mangfoldig gruppe mennesker, der alle kan fortælle deres personlige historier om gråzonerne mellem opdragelse og kontrol.

Hør de medvirkende fortælle om deres personlige erfaringer med krav og tvang. Oplev dem fortælle om deres kampe og håb – og hvordan de tog magten tilbage i deres egne liv og fandt vej ud af kontrollens bånd.

DET’ MIT LIV – ELLER ER DET? er en forestilling og et undervisningstilbud, der gennem et levende møde med virkeligheden inviterer til åben dialog og refleksion om kontrollens væsen. Hvornår bliver kontrol for meget? Hvad må jeg selv bestemme? Og hvornår bør man som ven eller samfund gribe ind?

”Hvordan kan du styre et andet menneske? Få dem til at gøre, som du vil ha’ – uden at de selv lægger mærke til det? Det kan jeg fortælle dig.” – Christian

”Gennem min opvækst var familien ét og alt. Et sindssygt tæt fællesskab. Man kan måske beskrive det som et kæmpe korthus, hvor alle kort støtter hinanden. Alt under korthusets tag er rigtigt. Og alt uden for er forkert. Men som i alle korthuse bliver hvert kort nødt til at kende sin plads og blive på den. Ellers …” - Olcay

INSTRUKTØRER: Runi Lewerissa og Babak Vakili
MEDVIRKENDE: Olcay, Christian, Ula, Hassan, Jessica, Simon, Şahin, August, Alga, Maria, Anne Metielda, Selma og Ibbi
PROJEKTLEDERE: Naghmeh Mahmoudi Kashani og Mary Tesfay

DET’ MIT LIV – ELLER ER DET? spiller på Edison, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg på udvalgte datoer:

 • FORESTILLING: Tirsdag den 13. marts kl. 9.00-10.15
 • WORKSHOP: Tirsdag den 13. marts kl. 10.30-11.30
 • FORESTILLING: Onsdag den 14. marts kl. 9.00-10.15
 • WORKSHOP: Onsdag den 14. marts kl. 10.30-11.30
 • FORESTILLING: Tirsdag den 20. marts kl. 9.00-10.15
 • WORKSHOP: Tirsdag den 20. marts kl. 10.30-11.30
 • FORESTILLING: Onsdag den 21. marts kl. 9.00-10.15
 • WORKSHOP: Onsdag den 21. marts kl. 10.30-11.30
 • Free ticket

  Salg lukket