DET’ MIT LIV – ELLER ER DET? - CPH Stage

06 jun 2018 kl. 17:00 - 19:00

Edison Teatret - C:NTACT Fonden og anneksscene til Betty Nansen Teatret, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

Social kontrol og æresrelaterede konflikter bliver diskuteret heftigt af politikerne og i medierne. Men hvad betyder social kontrol egentlig i virkeligheden?

Hvor går grænsen mellem negativ kontrol og ganske almindelig opdragelse? Hvornår er det okay at stille krav? Og hvornår bliver social kontrol negativ og krænkende? Vi går bag om debatten og giver scenen til en mangfoldig gruppe mennesker, der alle kan fortælle deres personlige historier om gråzonerne mellem opdragelse og kontrol.

”Hvordan kan du styre et andet menneske? Få dem til at gøre, som du vil ha’ – uden at de selv lægger mærke til det?
Det kan jeg fortælle dig.”
– Christian

Hør de medvirkende fortælle om deres personlige erfaringer med krav og tvang. Oplev dem fortælle om deres kampe og håb – og hvordan de tog magten tilbage i deres egne liv og fandt vej ud af kontrollens bånd.

”Gennem min opvækst var familien ét og alt. Et sindssygt tæt fællesskab. Man kan måske beskrive det som et kæmpe korthus, hvor alle kort støtter hinanden. Alt under korthusets tag er rigtigt. Og alt uden for er forkert. Men som i alle korthuse bliver hvert kort nødt til at kende sin plads og blive på den. Ellers …” – Olcay

Ticket 580776

Salg lukket