Det moderne Sydhavnen - fra rødt arbejder hjørne til liberalt velhaverkvarter (foto:Colourbox)

eventet sluttede

Det moderne Sydhavnen - fra rødt arbejder hjørne til liberalt velhaverkvarter (foto:Colourbox)

Billetter fra DKK 125,00

Dato

17 sep 2016 kl. 10:00 - 12:00

Beskrivelse

Sydhavnen er lige nu under hastig forandring. Industrihavnen er for længst afviklet, arbejderne har stemplet ud, og en helt anden bydel skyder op af jorden.

Lige nu kan du stadig se resterne af den gamle industri og havn, men "om lidt er det forbi" som Kim Larsen synger. Derfor inviterer vi på en cykel-guided-tur, hvor du får et unikt indblik i historien og forandringen af Københavns Sydhavn.

Om et par måneder er den gamle havn og industri området forvandlet til mondæne boliger for velbeslåede Københavnere.

I selskab med mag.art. i historie Vibe Skytte bevæger vi os rundt mellem nyt og gammelt, industri og arkitektur, fattig og rig. Vibe Skytte er forfatter til bogen '111 steder i København som du skal se" (Frydenlund 2016).

Turen går fra Sluseholmen og Teglholmen ind over Enghave Brygge til Havneholmen og Fisketorvet. Du benytter din egen cykel. Vi anbefaler cykelhjelm.

Mødested: Foran Arbejdernes Landsbank, Sluseholmen 2 (På hjørnet ved Sjællandsbroen), afslutning ved Fisketorvet.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .