eventet sluttede

Det nye Sydhavnen med slut ved Boxlands 2020 åbning.

DKK 100,00

Sted

Dato

02 apr 2020 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse


Vi ser kigger på udviklingen i Sydhavnen, særligt over de sidste 10 år, og og vi besøger det kreative område Boxland til åbningsfest for 2020.

En gang var der fiskere på Fisketorvet, og det hed Djævleøen, hvor HC Ørstedsværket blev bygget i 1930'erne. En gang lå her B&W, Ford's samlefabrikker, og blev produceret fly og radioer. Senere blev Sydhavnen en ruinhob for forfaldne industrier, bedst kendt fra Olsen Banden.

Det nye Sydhavnen er ved at vokse op på Engholmene, hvor vi kan kigge på udviklingen og se kritisk på tætheden af bygningerne, før vi kommer over Sydhavnens Skole på Teglholmen, Sluseholmens kanalby, og det gamle miljø ved den rigtige sluse.

Vi slutter vandringen ved Boxland, som er en containerby med masser af begivenheder, mellem det nye og det gamle Sydhavnen. Efter en forrygende sæson 2019, åbner stedet 2.4. 2020.

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Dybbølsbro St. Pladsen ved Dybbølsgade og Ingerslevsgade Dybbølsbro St. Pladsen ved Dybbølsgade og Ingerslevsgade, 1705 Copenhagen, 1705 Copenhagen

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .