Det skjulte, sårbare og altafgørende i folkeskolen

05 apr 2018 kl. 12:15 - 16:00

Christiansborg, Proviantgården - lokale "Pro D", Christiansborg Slot, København


Med stor velvilje og engagement har Marianne Jelved, MF- indvilget i at være vært for en anderledes Christiansborg konference, der handler om usynlige eksklusionsprocesser i folkeskolen, både i og udenfor klasseværelset - med fokus på både forskning og praksis. Og du er meget velkommen til at deltage. Vi håber faktisk at du har stor lyst til at deltage!

Konferencen har vi kaldt ”Det skjulte, sårbare og altafgørende i folkeskolen” og fokuserer pa hvad der mudrer kerneopgaven i folkeskolen og hele tre aktuelle Ph.D forskere bidrager.

Konferencen består af tre elementer: tre forsknings oplæg, med både en problematiserende og en løsningsfokuseret vinkel, en involverende gruppeproces – det er det der er anderledes ved konferencen, og endelig en afsluttende debat.

Tilmelding ved købe en billet til arrangement via ”billetto” – linket åbner den 6. februar 2018 – 2. april 2018, og koster 995 kr. per deltager. Du skal søge på konferencens navn.

Særligt inviteret er: 10 elever fra Danske skoleelever, folketingets undervisningsudvalgs ordførere og undervisningsministeren.

Vi håber at gentage konferencen udenfor Christiansborg i løbet af sommeren 2018, hvor du har mulighed for at sende relevante og interesserede deltagere fra hele din organisation.

Venlig hilsen

Louise Klinge, Ph.D - forsker

Gro Emmertsen Lund, Ph.D - forsker

Maria Ørskov Akselvoll, Ph.D - forsker

&

Christina Aalling Wolff, tidligere skoleleder i folkeskolen

Billet

Salg lukket