★ DETERIUM [DK] HOLLOW POINT [DK] @ HIGH VOLTAGE ★

07 feb 2020 kl. 21:00 - 23:59

Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

★ DETERIUM [DK] HOLLOW POINT [DK] @ HIGH VOLTAGE 7. FEBRUAR ★

De to nordsjællandske makkerpar bands Deterium og Hollow Point - DK lægger endnu engang vejen forbi deres københavnske hjemmebane High Voltage og det plejer at betyde fuldt hus og en gedigen fest!

★ DETERIUM [DK] ★


Guitar og vokal i stil med Metallica bliver skudt ud i æteren, når der spilles hårdtslående breaks, headbangin’ riffs og melodiske omkvæd. Musikken krydres med lækre harmonier og hurtige soli. Trommer og bas ligger tungt og danner rammerne for en solid omgang nakketræning. Siden efteråret 2017 har Deterium spillet koncerter på Danmarks mange fede venues: Støberihallen, Pumpehuset og Loppen m.fl. Bandet har for nyligt fået muligheden for varme op for de hamrende dygtige Daze of June og Odd Palace på Templet. Med en anmeldelse der gav 4/5 stjerner har bandetfået endnu mere blod på tanden og søger konstant nye live-oplevelser.

★ HOLLOW POINT ★


Hollow point er et relativt nyt dansk melodisk metalband, som spiller hård metal med appel til et bredt publikum. Bandet arbejder benhårdt på at skabe hits med en hård lydæstetik fra metallens aggressivitet.
Bandet består af 6 medlemmer med udgangspunkt i forsanger Sebastian Melchoir og producer Simon Hald. Bandets fem øvrige medlemmer bringer elementer fra så forskellige genretraditioner som proggressiv metal, punk, alternativ rock synth pop og dubsteb med ind i produktionerne. Bandet ønsker at åbne metalgenren op for nye typer af lyttere, så de kan opleve at gå til en koncert, hvor vreden kan få frit afløb.
Hollow Point er et stærkt live band, som kan godt lide at pumpe crowded op og få folk til at komme ud med deres aggressioner. Med inspiration fra bands som Slipknot, Parkway Drive, Tremonti, Metallica og Trivium fører bandet nu-metal genren ud til et nyt dansk publikum.

ENTRÉ 80,- I FORSALG PÅ BILLET.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18+