spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Development – Transformation / Once Upon ... Infinity #4

Afholdt event

Development – Transformation / Once Upon ... Infinity #4

Fra Gratis

Sted

Dato

08 okt 2022 kl. 19:30 - 20:45

Beskrivelse

Men koncert #4 af Once Upon... Infinity er det tid til, at yderlighederne nærmer sig hinanden, forhandler, udvikler sig, diskuterer...


Vi har at gøre med tre værker, der deler flere fællestræk, to af dem er endda 100-års fødselarer Poulenc og Hindemith. Samtidig er det fortællingen om, hvordan 1. verdenskrig gør en ende på den romantiske stil og ånd (repræsenteret ved Enescu), men at vi dog nok aldrig kommer til at give slip på den, og at mesterværkerne fra den tid fortjener evigt liv.

Program
C. Nielsen: Seks Humoreske-Bagateller for klaver op. 11, arrangeret for blæserkvintet af Stefan Diaconu
F. Poulenc: Sonate for messingtrio FP33a
P. Hindemith: Kleine Kammermusik op. 24 no. 2 for blæserkvintet


G. Enescu: Dixtuor op. 14
B. Bartók: Seks rumænske folkedanse Sz56 arrangeret for blæserdecet (dobbelt blæserkvintet) af Stefan Diaconu (premiere)


Medvirkende
V Coloris
Carion Wind Quintet
Tesaru Quintet
Joris de Rijbel
Jesper Juul Windahl


Once Upon ... Infinity 2022 er en ny festival, der fortæller historier gennem musik. Årets tema er Infinity (uendelighed) Festivalen løber fra d. 7. - 9. oktober med koncerter rundt omkring i København. Links til yderligere information: https://onceuponfestival.com/Once Upon ... Infinity 2022


Tak til Augustinus Fonden, Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat, A. P. Møller Fonden, William, Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Toyota Fonden, Brebølfonden, Solistforeningen for uvurderlig støtte til festivalen.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .