Diageo Special Release 2022 Whiskysmagning med Mikael Lundén

Diageo Special Release 2022 Whiskysmagning med Mikael Lundén

Billetter fra DKK 500,00

Sted

Dato

31 mar 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Eksklusiv Whiskysmagning med Diageo's Prestige Brand Ambasador for Northern Europe Mikael Lundén.

Theis fra Water of Life / Vin & Vin Brædstrup er vært ved en eksklusiv whiskysmagning, hvor whiskyguruen, Mikael Lundén fra Diageo præsenterer og guider os igennem Special Release 2022 serien.

En ikonisk serie, som byder på smagefulde dramme fra Talisker, Lagavulin, The Singleton of Glen Ord, Oban, Mortlach, Cardhu, Cameronbridge og Clynelish.

Gå ikke glip af denne smagning - køb din billet nu.

Om Foredragsholderen:

Mikael er Senior Prestige Brand Ambassador for Diageo Northern Europe.

Han har arbejdet med whisky i mere end 30 år, hvoraf de sidste 10 år har været for Diageo.

Og så er han en Keeper of the Quaich, hvilket er en lille eksklusiv klub for folk der har ydet en ekstraordinær indsats for skotsk whisky.

Lokation

Water of life / Vin & Vin Brædstrup, Bredgade 2B, 8740 Brædstrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .