spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Dialogmøde d. 25. Juni. Hvordan ser fremtidens hædringsformater ud? 

Afholdt event

Dialogmøde d. 25. Juni. Hvordan ser fremtidens hædringsformater ud? 

Fra Gratis

Sted

Dato

25 jun 2018 kl. 16:30 - 18:30

Beskrivelse

Et hædringsformat kan være en effektiv måde at få opmærksomhed på - i nyhedsmedier og overfor musikformidlere og gøre et musikområde attraktivt for nye publikummer og nye aftagere, men der er så mange måder at gøre det på. I samarbejde med Dansk Artist Forbund og DJBFA, inviterer Tempi til en åben snak om formater og scenarier for fremtidens hædringsformater.

Mandag d. 25. Juni kl. 16:30-18:30
Forsamlingshuset
Onkel Dannys Plads 5

I samarbejde med alle interesserede ønsker vi at samle ideer, inspiration og forslag til, hvordan man udvikler fremtidens hædringsformater. Vi har efter Tempis årsmøde været i dialog med mange aktører - både i og udenfor vores genreområde - og vi har allerede modtaget mange gode forslag og input. På mødet ønsker vi at fortsætte den konstruktive dialog og finde frem til nye modeller og koncepter, der kan danne udgangspunkt for vores videre fælles arbejde med at finde et nyt format.

Der er mange emner, at tage stilling til. F.eks.: Hvordan får man medier til at omtale og dække hædringer indenfor et smalt musikfelt som Tempis? Hvilke partnere har vi brug for, for at nå bredt ud? Hvordan gør man formatet digitalt og egnet til de sociale medier? Hvordan sikrer man at nominerede og prismodtagere får mest muligt ud af deres priser? Hvilke priser skal overhovedet være med? Hvor bredt kan og skal formatet favne? Hvordan skal nomineringer og kåringer foregå?

Tilmeld dig mødet her og modtag yderligere informationer om dagsorden, gæster og indhold, når brikkerne begynder at falde på plads.

Lokation

Onkel Dannys Pl. 5 Onkel Dannys Pl. 5, Onkel Dannys Pl. 5, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .