Dicte

14 feb 2020 kl. 20:00 - 22:00

Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 København

Både som frontsanger i 90'er-bandet Her Personal Pain og som solokunstner har Dicte ofte befundet sig i den rockede ende af spektrummet, men den musikalske nysgerrighed og evnen til fornyelse er en ligeså vigtig del af signalementet.

Dicte er altid musikalsk udfordrende og nærværende, uanset hvilken stilart hun kaster sig over. Dictes seneste album ’Perfume’, det 8. album fra hendes side, udkom i 2016. Her gik op i en højere enhed på pladen med elementer af retro soul samt en storladen og melankolsk klang, hvor vokalen og kompositionerne var i det absolutte centrum. Fra store støvede ballader til tæt swingende sexy rock. Albummet og sangene blev taget utrolig godt i mod af publikum og pressen, og sangen ’All I Want Is You’ er til dato en af Dictes mest afspillede radio hits, kun overgået af ny-klassikeren ’If This Is Cool’ og julesangen 'Drømte mig en lille drøm'. 

I efteråret 2020 kommer der helt et nyt Dicte-album og aftenen byder på smagsprøver på sange herfra. Hun går på scenen med en af landets mest roste sangere Frederik Vedersø fra The White Album og The Eclectic Moniker. 

Det bliver på en gang intimt, nærværende og storladent.