Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

DICTE X KLUB VENUS // EROTISK KAPITAL

Afholdt event

DICTE X KLUB VENUS // EROTISK KAPITAL

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

09 maj 2024 kl. 20:00 - 10 maj 2024 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

EN AFTEN DEDIKERET TIL EROTISK KAPITAL 

//

DØRENE ÅBNER KL. 19.30

TALK MED KLUB VENUS KL.20.00

KONCERT MED DICTE KL.21.30

DEREFTER DJS TIL KL.02.00

PRIS 60 KR. (eksl. billetgebyr)

H15 SCENE

HALMTORVET 15, KØBENHAVN

//

OM EVENTET:

Denne aften sætter vi fokus på seksuel frigørelse og fejrer DICTES kommende EP release: EROTISK KAPITAL.

Vi lægger ud med en talk fra Klub Venus, hvor du kan stille alle de spørgsmål du har til seksuel frigørelse i forbindelse med nydelse. Du kan også købe lækre produkter fra Klub Venus pop-up shop, og derefter spiller DICTE sine sange fra sin kommende EP EROTISK KAPITAL, der udkommer d. 31 maj. Denne aften kl. 00.00 udkommer DICTEs 2.single NICE GUY.

Når koncerten er slut vil der være DJs på frem til kl. 02.00 

jazzE (she/her)
AIIISO (she/her)
Mathilde (she/her)

Så glæd jer til et brag af en fest!

——————————————————————————

OM DICTE:

DICTE er en artist og producer som inviterer dig til at slå dig løs i hendes fordomsfrie verden. Der skabes et energisk og forførende lydunivers, der leveres med charmerende og flabet energi. Hårdtslående produktioner og skarpe flows smelter sammen med en feminin seksualitet som gennemsyrer både tekst og musik. Kom og dans!

OM KLUB VENUS:
Et kvindeeget pleasurestudio som arbejder med at nedbryde tabuer omkring sex og egen nydelse og kæmper for at fralære samfundets manuskript på hvad sex og nydelse er og finde tilbage til sine egne behov og grænser. Klub Venus har skabt produkter hertil.

Vi tolererer ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd og alle køn, seksualiteter og etniciteter er velkomne.

Vi glæder os til at se dig <3


Arrangør

Lokation

H15 Scene , Halmtorvet 15, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .