Die Herren i Glumsø kirke

27 mar 2019 kl. 19:00 - 21:00

Glumsø Kirke, Storegade 24, 4171 Glumsø

DIE HERREN I GLUMSØ KIRKE ONSDAG D. 27. MARTS 2019 Kl. 19.00

Det irske rockband, U2s musik har i snart 4 årtier betaget hele verden.

Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2 ́s musik og spillet over 2000 koncerter.

Hvad de færreste ved er, at U2 ́s tekster og indhold altid har været stærkt påvirket og af tro og biblens ord. Det er ingen hemmelighed, at deres tekster generelt er funderet i troen på Gud og mange af sangene har direkte referencer til biblens ord. Koncerterne i kirker er i “Glædens og Fordybelsens” tegn. Ved disse koncerter skal der være plads til at komme rundt i forskellige sindstemninger og følelser. Det er selvfølgelig en rockkoncert, men til tider står man op, klapper og synger. Til tider sidder man ned med tid til eftertænksomhed.

Derfor er sangvalget ved Die Herrens kirkekoncerter også anderledes end ved de traditionelle koncerter uden for kirkerne. Sangene bliver valgt ud fra kirkens tema og ud fra indholdet i teksterne.

Så man skal ikke forvente lutter hits og alle de kendte sange - men forvente en rejse ind U2 ́s religiøse tekstunivers. Men naturligvis vil der være sange alle kender - blot ikke hele aften.

Kirkerummets akustik er generelt ikke optimal for rytmisk rockmusik, men Die Herren gør en dyd ud af, at lyden indrettes til lokalet - og ikke omvendt, så lyden ikke ødelægger oplevelsen for deltageren. Men grundet kirkens akustik skal man ikke forvente en koncert med stort lydtryk og masser af bas.

Standard

UDSOLGT