Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Digital Consulting v/ Deloitte

eventet sluttede

Digital Consulting v/ Deloitte

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

21 mar 2018 kl. 12:00 - 13:00

Beskrivelse

Digi-Talks inviterer til vores andet event i vores serie af Lunch-Talks; Digital consulting. Der vil være GRATIS sandwich til alle. Så du kan derfor roligt lade madpakken blive hjemme og møde op og blive inspireret om, hvordan netop din faglighed er relevant på et i højere og højere grad digitaliseret arbejdsmarked.

Med digitaliseringen opstår der en lang række nye krav til fremtidige medarbejdere og ledere. Digitaliseringen medfører oprettelsen af helt nye stillinger og nedlæggelsen af andre. Hvilke kompetencer kræver det fremtidige arbejdsmarked, og hvordan kan man opnå de rigtige kompetencer?

Ved at sætte fokus på en række trends indenfor digitalisering kan du blive klogere på, hvilke kompetencer, der kræves på et digitaliseret arbejdsmarked. Derfor har Digi-Talks inviteret Deloitte ind på CSS for at beskrive nogle af de trends indenfor digitalisering, som de anser som værende afgørende for fremtiden. Vi vil få besøg af en seniorkonsulent og en manager fra Deloitte, der hhv. har læst statskundskab og på ITU. De har identificeret to trends, som de vil uddybe; robotics og machine learning.

For at give et bud på hvilke kompetencer der kræves, vil Deloitte præsentere eksempler på projekter, som de har løst indenfor netop robotics og machine learning.

Vi afslutter med en refleksion over, hvordan samfundsvidenskabelige profiler kan spille en rolle i forbindelse med digitale transformationsprocesser.

Program

 • Kl. 12.00 Velkomst og sandwiches
 • Kl. 12.05 Oplæg
 • Kl. 12.50 Spørgsmål og debat

Vi ser frem til at se jer.

Digi-Talks

Lokation

CSS CSS, Øster Farimagsgade 5, 1353 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .