Digital Future Lab

16 aug 2018 kl. 14:00 - 17:00

Space 10, Flæsketorvet 10, 1711 København V

Vil du være med til at præge, hvordan vi arbejder med det digitale samfund i fremtiden? Region Hovedstaden og kommunerne skal i gang med at udvikle en ambitiøs Smart Greater Copenhagen strategi sammen med en række visionære og strategiske partnere og du er inviteret indenfor til inspirerende oplæg, netværk og til at at udstikke nye retninger for det kommende arbejde.

Hvordan skal vi arbejde med digitale byer og landområder i fremtidens Greater Copenhagen? Og hvordan sikrer vi, at vi designer digitale løsninger, som er værdifulde for borgerne og som skaber nye forretningsmuligheder for virksomhederne?

Med ønsket om en ambitiøs strategi, der samler kommuner, borgere og virksomheder i en fælles retning for fremtidens digitale samfund i Greater Copenhagen, er Region Hovedstaden gået sammen med Dansk Design Center om at gennemføre en designdrevet strategiproces. Eventet Digital Future Lab er startskuddet og du er inviteret. Vi samler førende aktører og eksperter inden for feltet og arbejder på nye muligheder og innovative ideer sammen.

Eventet foregår d. 16. august kl. 14.00-17.00. Eftermiddagen byder på oplæg fra internationale futurister og digitale eksperter. Du kan møde projektteamet samt andre vigtige spillere inden for området, tage temperaturen på fremtidens digitale trends og være med til allerede nu at påvirke dagsordenen for fremtidens digitale samfund.

Vi glæder os til at se dig.

For spørgsmål eller mere information kontakt projektleder i Dansk Design Center, Monica Maria Moeskær, mmm@ddc.dk eller konsulent i Region Hovedstaden, Bjørn Hallberg Nielsen, bjoern.hallberg.nielsen@regionh.dk.

Tilmelding

Salg lukket