Digital strategi i SMV’er - Netværk, viden og grill

28 aug 2019 kl. 16:30 - 18:00

Solvang Maskinfabrik ApS, Lejerstoftevej 3, 4660 Store Heddinge

Hvordan kommer man i gang med digitalisering i sin virksomhed? Hvad skal der til for at få succes, og hvad er de største faldgruber, når man går i gang med en ny, digital strategi? 

Det og mange andre spørgsmål kommer vi omkring, når vi inviterer til netværksmøde i Stevns Erhvervsråd d. 28. august 2019 kl. 16.30-18.00.

Vi afholder arrangementer i samarbejde med Solvang Maskinfabrik A/S, der har fået tildelt 100.000 kr. af puljen SMV:Digital til at udarbejde en ny digital strategi. Herudover får vi besøg af Annemarie Vitoft, som er medlem af Dansk IT’s erhvervsudvalg, som vil fortælle om, hvordan man får succes med sin nye strategi. Afslutningsvis er der plads til lidt hygge med en god øl og grill med Stevns Andelsbryggeri, der er partner i arrangementet. 

Program 

  1. Velkomst v. erhvervschef i Stevns Erhvervsråd, Thomas Christensen og direktør i Solvang Maskinfabrik A/S, Jørgen Bille Larsen. 
  2. Præsentation af og rundvisning på Solvang Maskinfabrik A/S 
    Direktør Jørgen Bille Larsen viser rundt på fabrikken og fortæller om, hvordan de arbejder med udviklingen af en ny, digital strategi.  
  3. Digitalisering af SMV’er v. Anemarie Vitoft 
    Annemarie Vitoft har været en del af arbejdet med regeringens digitaliseringsstrategi, er medlem af Dansk IT’s erhvervsudvalg og rådgiver til dagligt SMV’er om risici ved digitalisering. Hun vil fortælle om, hvordan digitalisering af en virksomhed kan påbegyndes og give konkrete eksempler på arbejdsgange, der kan digitaliseres. 
  4. Netværk, grill og øl med Lars Eldrup, bestyrelsesformand for Stevns Andelsbryggeri og ejer af det digitale mediebureau, DIXI.MEDIA fra Rødvig.


Pris og tilmelding 
Arrangementer er gratis og tilmelding kan ske her på Billetto.


Solvang Maskinfabrik A/S

Solvang Maskinfabrik A/S producerer komponenter inden for bl.a. CNC-drejning, CNC-fræsning, stål, plast- og metalbearbejdning for produktionsvirksomheder og industripartnere. I over 50 år har Solvang Maskinfabrik været en innovativ maskinfabrik, og virksomheden har i 2019 påbegyndt en ny fase: med 100.000 kr. fra puljen SMV:Digital har virksomheden fået støtte til at udvikle en ny digital strategi. 
Kom med ind i maskinrummet, når Solvang Maskinfabrik A/S fortæller om, hvordan man starter sådan en proces.   


Annemarie Vitoft 
Annemarie Vitoft har mange års erfaring med digitalisering af SMV’er og har bl.a. deltaget i regeringens digitaliseringsstrategier og opbygningen af IT-infrastruktur i Danmark. 
Hun er medlem af Dansk IT’s erhvervsudvalg, der i år har udgivet ”SMV-guide – Sådan digitaliserer du din virksomhed” og er selv ejer af virksomheden Black Swan Institute, der rådgiver om risici ved digitaliseringen. Herudover arbejder Annemarie Vitoft som mentor for SMV’er, hvor hun i 2019 har været mentor for et hold tech-virksomheder i GovTech-programmet, der er faciliteret af Public.io og sponsoreret af Erhvervsministeriet.   


Stevns Andelsbryggeri 
Dér, hvor Østersøen rammer Stevns Klint, brygger Stevns Andelsbryggeri øl med smagen af den rå, stevnske natur. Stevns Andelsbryggeri bruger de bedste ingredienser, tilsætter solidt håndværk og masser af kærlighed for at håndbrygge en velsmagende kvalitetsøl. Andelsbryggeriet er startet af fire lokale restauranter og er således et udtryk for den virkelyst, der sprudler på Stevns.

DIXI.MEDIA arbejder med de forandringer, der er nødvendige, for at kunder kan være på forkant med morgendagens forretningsmæssige udfordringer. Det gælder kommunikation, strategi, produktudvikling, digitalisering, web, organisation og ledelse.