Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

DIGITALT INFORMATIONSMØDE OM NY PULJE ”KUNSTHÅNDVÆRK OG DESIGN SÆTTER DAGSORDENEN”

Afholdt event

DIGITALT INFORMATIONSMØDE OM NY PULJE ”KUNSTHÅNDVÆRK OG DESIGN SÆTTER DAGSORDENEN”

Fra Gratis

Online-event

Dato

29 sep 2023 kl. 10:00 - 11:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vær med når Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design inviterer til digitalt informationsmøde om den nye pulje ”Kunsthåndværk og Design sætter dagsordenen”.

Med den nye pulje håber udvalget at se nye samarbejder, der vil sætte en dagsorden. Projekter, der tør række ud og forestille sig nye scenarier. Projekter, der vil afprøve og realisere de ideer, der ikke ligger lige for og bedst løses med forskellige vinkler og perspektiver. Og projekter, der sætter ord på netop dét, kunsthåndværk og design kan bidrage med.

Til det digitale møde svarer udvalget bl.a. på:

 • Hvad er puljens kriterier?
 • Hvordan ansøger I?
 • Hvordan bliver jeres ansøgning bedømt

Læs mere om den nye pulje 

Har du spørgsmål eller konkrete problemstillinger før infomødet, så send meget gerne en mail til KunsthaandvaerkogDesign@slks.dk, så vi kan gøre infomødet så relevant som muligt!

Dato: fredag den 29. september 2023

Tid: 10.00 – 11.00

Sted: Online via Teams

Pris: Det er gratis at deltage i infomødet, men kræver tilmelding.


OBS:

Der udsendes link til deltagelse i infomødet dagen før.

Har du ikke mulighed for at deltage den 29. september bliver informationsmødet optaget og du vil kunne se det efterfølgende.Statens Kunstfond

Statens Kunstfond har 12 kunstfaglige udvalg, der dækker en række kunstområder. Hvert udvalg tildeler kunststøtten på baggrund af ansøgninger og definerer selv de kvalitetskriterier, som vurderingen bygger på.

Projektstøtteudvalget for Kunsthåndværk og Design

Uddeler tilskud til projekter inden for produktion, udstilling og formidling af design og kunsthåndværk.


Fotokreditering
Statens Kunstfond


Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .