spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

DIGTER MIDDAG

Få billetter tilbage
Afholdt event

DIGTER MIDDAG

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

23 mar 2023 kl. 18:30 - 22:00

Beskrivelse

PROGRAM


 DIGTER-MIDDAG (KOSTER 250 KR OG SÆLGES FØRST-TIL-MØLLE)


Kl. 18.30: Velkommen til digtermiddag ved Karen Siercke

Og så:


Poesi

Forret

Poesi

Hovedret

Poesi

Dessert

Poesi

Oplæsning fra bl.a. MARIANNE LARSEN, MYRA JARA TOLEDO, JON EIRIK LUNDBERG, SABITHA SÖDERHOLM, SEBASTIAN NATHAN.


--------------

OM VINGE VED VINGE

'VINGE VED VINGE' er anden udgave af den årlige antologi med Nordens Allerbedste Pensumløse Poesi, der er udvalgt af unge redaktører i Danmark, Island og Sverige, som elsker poesi.

Udgivelsen svinger sig som en vild fugl med digte af bl.a. Henrik Nordbrandt, Marianne Larsen, Sebastian Nathan, Julie Sten-Knudsen, Þórdís Helgadóttir, Jón Kalman Stefánsson, Eva Lindström, Axel Winqvist og Lina Hagelbäck.


Tak til Nordisk Kulturfond, de unge redaktører, digterne og Ordskælv, Ordskalv og Orðskjalfti for det smukke og myreflittige arbejde, som bevæger poesien ud i verden.

Arrangør

Poesiens Hus er et omverdensvendt poesihus, der skaber rum for lyrik, for alle:

Via poetiske arrangementer og fællesskaber, læse-og skriveværksteder og Poesiens Bus, får vi poesien ud i hele landet og Norden. Poesiens Hus har hjemme i Møllegade 7 på Nørrebro i København, hvor vi deler hus med LiteraturHaus. Hér har vi både arrangementer i Caféen i kælderen, og i den smukke festsal. Hvor arrangementet foregår, fremgår i arrangements-tekst. #altidmerepoesi

Lokation

Poesiens Hus / LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .