Digterens værksted 1: Sophia Handler & Linus Carlsen

eventet sluttede

Digterens værksted 1: Sophia Handler & Linus Carlsen

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

15 aug 2020 kl. 14:00 - 16:30

Beskrivelse

Er du nysgerrig på arbejdsprocesserne i digterens værksted, hvor tekster bliver til? 

Så er du inviteret indenfor i Poesiens Hus. 

Denne gang er det de to digtere Sophia Handler og Linus Carlsen der læser op af nye, endnu ufærdige tekster, afprøver og diskuterer dem med os i publikum og hinanden. Vi får dermed et eksklusivt indblik i deres personlige skrive- og læsepraksis.

Du opfordres til at medbringe din egen notesbog og pen, da digterne også medbringer en lille skriveøvelse. 

Arrangementsrækken er støttet af Statens Kunstfond.Om forfatterne:

Sophia Handler er uddannet fra Skrivekunstakademiet i Hordaland. Hun debuterede på Gyldendal i 2017 med digtsamlingen Feberfrihed, der kredser om angst som et eksistentielt vilkår og som en omklamrende tilstand. I 2019 udkom romanen Fe, der undersøger hvordan de digitale møder, som i dag opstår hele tiden, påvirker vores opfattelse af virkeligheden og af hinanden.

Linus Carlsen er forfatter og lektor i kunst og kultur, tidligere udgivelser tæller romanen Genskær (2007), kortprosasamlingen Pantomime (2010) og senest digtsamlingen Jeg er blevet et hylster (2019).

Digterens værksted er 3 arrangementer i løbet af sensommeren 2020. Til Digterens værksted 2 (d. 23. august) præsenterer vi Signe Gjessing og Molly Balsby 👉 https://www.facebook.com/event...

Til Digterens værksted 3 (d. 19. september) får vi selskab af Glenn Christian og René Jean Jensen 👉 https://www.facebook.com/event...


Medlemsskab af Poesiens Hus giver gratis adgang til alle arrangementer i Poesiens Hus og LiteraturHaus. Kan købes på http://poesienshus.dk/bliv-med...

Lokation

Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .