Dimittenders trivsel & entré på arbejdsmarkedet - hvordan skaber vi den bedste overgang til fordel for begge parter?

Vesterå 14, 9000 Aalborg
18 nov 2021 kl. 17:30 - 20:00
Billetter DKK 180,00
Billetter DKK 180,00

Det er langt fra givet, at det indre velvære følger trop under større livsforandringer, og det er netop, hvad begyndelsen på et arbejdsliv er – en stor forandring, der indeholder ikke blot nye muligheder, men også krav, normer og værdier, som det ikke er givet, vi ved på forhånd.

Det har ikke blot konsekvenser for dimittenden, men også for virksomhederne - de går nemlig glip af det grønne guld, der har masser af nytænkning at bidrage med, hvis de trives!

Og det har vi i dèn grad brug for post pandemien - det er NU, vi skal tage fat, så vi får alle sikkert med over i den nye tid – både de yngre kandidater og virksomhederne, der med en ny verden omkring sig, har brug for at forny sig for at opretholde sin plads i på et marked under forandring. 

Vi sætter retningen med et spændende oplæg, der med udgangspunkt i helt ny viden fra et spritnyt kandidatprojekt fra Aalborg Universitet, danner afsæt for den videre paneldebat.

I ekspertpanelet sidder: 

Peter M. Jensen, Partner & CEO, Labelless Media. 

Rikke Jønsson, Områdechef, AAU Karriere, Aalborg Universitet. 

Martin Lie, Co-Founder & Partner, Cand.

Mille Lund Jensen, Head of People & Culture, NORRIQ.

Netværksarrangementet er åbent for alle - dog har vi et begrænset antal pladser, da arrangementet er dialogbaseret og med fokus på at skabe viden og nye relationer.

Perspektivet Interessenetværk skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv.

Hver måned popper netværket up i en nordjysk virksomhed og sætter i selskab med et skiftende ekspertpanel spot på et aktuelt emne.

Netværket er åbent - du er velkommen til de arrangementer, der har din interesse.

Købte billetter kan benyttes til årets øvrige netværksarrangementer, hvis du mod forventning må melde afbud, men refundering gives ikke.

Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke