eventet sluttede

Din krop taler om dig bag din ryg… 1 times foredrag om alt det din krop fortæller dig selv og andre.

DKK 100,00

Sted

Dato

19 mar 2020 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Igennem små ændringer i din krop, kan du skabe markante ændringer i dit liv. Du kan ændre, hvordan andre opfatter dig – og justere det indtryk, du gør på dig selv. 

55% af din kommunikation til andre sker nonverbalt – igennem dit kropssprog. Men er du overhovedet klar over, hvad din krop går rundt og siger om dig til andre? Og hvordan påvirker dit kropssprog dine egne tanker og følelser?

Igennem små ændringer i din krop, kan du ret enkelt ændre dit liv markant, så du bliver gladere og oplever en øget indre styrke og tilfredshed. 

Hvordan påvirker det eksempelvis egne tanker og følelser, hvis du går fra at falde sammen i kroppen og gøre dig mindre til at folde dig ud, lade din krop fylde og tage din plads i verden? Og hvordan kan du bruge dine hænder til enten at få folk til at kunne lide dig eller ligefrem opfatte dig som aggressiv. 

Din krop fortæller hele tiden historier om dig – til dig selv og til andre. Du kan, når du er bevidst om kroppens betydning i din kommunikation, i dit arbejde og privat, ændre dit kropssprog, så det understøtter det liv, du ønsker at leve. 

Du får:
- En times underholdende og brugbar teori om kropsprogets påvirkning af dig selv og andre
- Enkle øvelser og værktøjer til at ændre dit kropssprog 
- Rig mulighed for at stille alle dine spørgsmål
- Et køligt glas vin og muligheden for en snak

Du får det hele til 100 kr. pr. person.

Sted: KBH Yoga, Østerbrogade 56E, 2100 København Ø.

Tidspunkt: Torsdag den 19. marts 2020 kl. 17.00-18.00.

Der er kun 15 pladser. 

Arrangør

Yogainstruktør, coach, jurist, underviser og specialist i kropssprog og kroppens betydning for egne tanker og følelser og i kommunikationen med andre.

Lokation

Københavns Yoga Københavns Yoga, Østerbrogade 56E, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .