eventet sluttede

Din sundhed

DKK 50,00

Dato

09 jan 2014 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Kom til et fantastisk sundhedsforedrag med kant og oplev Sundhedsekspert, Kenneth Mose.

Måske tror du, at det er nok at spise fuldkorn for at blive sund?

Måske tror du, at det er fint at erstatte sodavand med en light udgave?

Måske siger du også til dig selv, at sundhed er svært?

Kom og bliv udfordret med et glimt i øjet , og gå fra foredraget med indsigt, inspiration og værktøjer til at gøre en rigtig forskel for din sundhed.

Kenneth Mose har en årelang kost- og træningserfaring med i bagagen:

Int. certificeret personlig træner – Z-Health ™ Movement Specialist (R-, I, S- og T – Phase
Certificeret) – NLP Practitioner – NLP Sports Performance Coach – Kost- og Livstilscoach – Underviser og Trainer for personlige trænere og holdtræningsinstruktører hos Well-come Education og Les Mills – Bootcamp træner - Foredragsholder

Mød også instruktører fra Fitness KIF, som svarer på spørgsmål om din sundhed og træning.

Der vil også være mulighed for at få målt dit BMI, din fedtprocent og muskelmasse.

Kl. 19.00 - 20.30 Foredrag med Kenneth Mose, sundhedsekspert

Kl. 20.30 - 21.30 Efterfølgende mulighed for en snak med Kenneth Mose og Fitness KIF's instruktører samt få målt dit BMI.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .