Dinner & Docs præsenterer: The Man Who Saved the World

27 maj 2018 kl. 17:00 - 22:00

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV


OBS: Forsalget er slut - meget få billetter til salg i døren.

”Længe har jeg haft lyst til at skabe et forsamlingshus, hvor filmskabere kan møde publikum i øjenhøjde og dele gode madoplevelser” - Andreas Dalsgaard (filminstruktør og medstifter af Dinner & Fiction)

Dinner & Docs er et koncept der forener kulinariske madoplevelser med udfordrende film og et intimt møde med filmskaberen. Hvert Dinner & Docs-event består af en filmscreening efterfulgt af en uformel debat og snak mellem gæsterne og filmens instruktør over en lækker middag.

DAGENS FILM

The Man Who Saved the World
105 min
Instruktør: Peter Anthony
Producer: Jakob Staberg

Om filmen:
"Kun få kender til Stanislav Petrov - men millioner af mennesker er i live på grund af ham" THE MAN WHO SAVED THE WORLD fortæller den sande historie om Stanislav Petrov, den sovjetiske oberstløjtnant, som egenhændigt forhindrede en verdensomspændende atomkrig i 1983. Filmen blander rekonstruktionen af hændelsen i 1983 med Petrovs nutidige tur til Amerika - på foranledning af Kevin Costner, som var meget optaget af Petrov, som han kaldte: "manden der reddede verden" - og går tæt på Petrovs store mod og personlige forløsning. Som et resultat af sin beslutning, forvandledes Petrovs efterliv til, hvad der mest af alt kunne ligne en græsk tragedie: Han mistede alt: sit job, sin kone og sin værdighed.

Instruktøren:
Peter Anthony er en dansk instruktør, manuskriptforfatter, arkitekt og grafisk designer. Han er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi (1999) og arbejdede flere år som arkitekt og grafisk designer, før han i 2002 blev optaget på den alternative filmskole ’Super 16’.

De seneste 12 år har Peter Anthony arbejdet med en række filmproduktioner, både nationale og internationale. ‘The Man Who Saved the World’ er Peter Anthonys internationale spillefilmsdebut.

Læs mere om Peter Anthony her.


MIDDAG

Forret: Rødbede symfoni med kaviar samt en lille vodka

Hovedret: Russisk solyanka - fiskesuppe serveres med godt brød samt kander med kvas og smag af hvidtøl

Dessert: Birds milk cake - russisk dessert af lagkage med skumfidusfyld og chokolade

Pris: 140 kr. inkl. film og efterfølgende middag.


Dinner & Docs i Karens Minde Kulturhus er støttet af Kgs. Enghave Lokaludvalg


Billet

Salg lukket