Dinner & Docs: VENUS - Let's Talk About Sex

01 mar 2018 kl. 18:00 - 22:00

Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København


VENUS - Let's talk about sex, med besøg af instruktører Lea Glob og Mette Carla Albrechtsen.

2016 ‧ Dokumentarfilm ‧ 1 t 30 m
Instruktører: Mette Carla Albrechtsen & Lea Glob
Producere: Jesper Jack & Kirstine Barfod

Om filmen:
Mere end 100 unge kvinder dukker op, da filmens to instruktører søger medvirkende til en "erotisk film på kvinders præmisser". Over de kommende måneder fortæller kvinderne om deres seksuelle oplevelser og fantasier til filmkameraet. Efterhånden som tiden går og historierne bliver flere, begynder en ramme langsomt at tage form, og instruktørerne indser, at de uden at vide det, allerede er i fuld gang med optagelserne til deres film. En ærlig, oprigtig og sårbar fortælling om kvindernes forhold til sex, om lysten, ulysten, fantasierne, følelserne, opdagelserne og alt det, vi aldrig taler om.

Om instruktørerne:
Mette Carla Albrechtsen har en baggrund som artdirector og har også arbejdet som instruktør og kreativ skribent på reklamefilm og på tv. Hun blev uddannet som dokumentarfilminstruktør fra Den Danske Filmskole i 2009. Mette har instrueret en række kortfilm, blandt andet "Vilde piger" (2012) sammen med Tine Katinka Jensen.

Lea Glob er uddannet som dokumentarfilminstruktør fra Den Danske Filmskole i 2011. Hendes afgangsfilm "Mødet med min far Kasper Højhat" (2011) blev nomineret til en Robert og modtog en pris for den mest innovative dokumentar på Chinese Sichaun tv-festival. Lea og medinstruktør Petra Costa vandt Nordic Dox prisen for "Olmo and the Seagull" ved CPH:DOX i 2014, hvor Lea også modtog Reel Talent prisen. Sammen med Mette Carla Albrechtsen blev deres dokumentarfilm om ungt kvindeligt begær, "Venus" (2016), udtaget til konkurrence på dokumentarfilmfestivalen IDFA i Amsterdam.

Aftenens menu:
Forret: Torsk, rødbede og peberrod
Hovedret: Forårskylling tilberedt på tre måder med sæsonens sidste kål.

Pris: 200 kr. ink. film, debat med instruktøren samt lækker middag på restaurant Øens Spisested.

Billet

Salg lukket