Event aflyst

DINNERS & DOCS: Fædre Og Sønner

DKK 75,00 - DKK 150,00

Sted

Dato

12 mar 2020 kl. 17:30 - 21:00

Beskrivelse

FÆDRE & SØNNER

Torsdag d. 12. marts 2020 klokken 17:30 – 21:00

INSP Roskilde Køgevej 6, 4000 Roskilde

Find vej og P-pladser her: https://www.insp.dk/kontakt

INSP inviterer til filmvisning af "Fædre & sønner" med efterfølgende middag og debat med producer og medvirkende Michael Haslund-Christensen.

Filmen: Fædre og sønner er en familiekrønike om tre mænd i tre forskellige generationer – søn, far, farfar – hvor især relationer mellem far og søn er i fokus, da faderen har begyndende hukommelsessvigt og demens. Samtidigt er det en historie om storpolitisk kolonialisme, spionage og frihedskamp i Fjernøsten. Fædre og sønner er dermed både er et familieportræt, en historisk oprulning af en farverig fortid og en far og søn-roadmovie.

Producer og medvirkende Michael Haslund-Christensen: Født 1965 i København. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 1993. Etablerede i 1996 Haslund Film, som har produceret en bred vifte af dokumentarfilm. Han har specialiseret sig i at producere og filme i specielt arktiske og asiatiske regioner.

Billetten dækker både film, debat og økologisk middag.

Arrangør

Lokation

INSP INSP, Køgevej 6, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .