Spring til hovedindhold

DIRE STRAITS Jam

DIRE STRAITS Jam

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

28 sep 2024 kl. 20:00 - 22:20
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

**Oplev Magien ved DIRE STRAITS Jam i Gribskov Kultursal!**

Er I klar til en aften, hvor klassisk rock hersker og musikken taler direkte til sjælen? Så sikre jer billetter til DIRE STRAITS Jam, præsenteret af Musicbooking.dk, der finder sted i naturskønne Gribskov Kultursal. Dette er ikke bare en koncert; det er en hyldest til en af de største rockgrupper gennem tiderne.

Dato og Tid: 28. september 2024 kl. 20:00

Sted: Gribskov Kultursal

Billetpris: Fra kun DKK 250,00

Dette enestående event lover en aften spækket med tidløse hits som "Sultans of Swing", "Money for Nothing" og mange flere, alt sammen fremført af topmusikere, der lever og ånder for Dire Straits' musik. Vent ikke for længe, for en koncert som denne er sikker på at tiltrække fans fra nær og fjern!

Grib chancen for at træde ind i en verden, hvor guitarriffs regerer og hvert eneste nummer får pulsen til at stige. Det er en begivenhed for sande rockentusiaster og alle, der elsker god musik. Kom og vær en del af en aften, hvor vi fejrer klassisk rock på bedste vis!

Slut dig til os til DIRE STRAITS Jam og genoplev magien ved en af rockhistoriens største legender—reserver jeres pladser i dag og vær sikker på ikke at gå glip af denne musikalske fest!

Arrangør

Skal du afholde en koncert – så kan MusicBooking hjælpe dig med at finde den helt rette musik, der får det hele til at spille!

Vi står klar til at hjælpe dig med at få lavet den bedste koncert – vi kan klare koncerter i alle størrelser. Vores speciale er coverbands, der hovedsageligt spiller 60’er musik, men vi har også originale kunstnere såsom Troels Trier. Vi dækker de fleste genre og er altid klar på mere.

Lokation

Gribskov Kultursal, Østergade 52, 3200 Helsinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori