spring til hovedindhold

Dissing & Las - Hylder Povl Dissings Univers

Sidste chance

Dissing & Las - Hylder Povl Dissings Univers

Fra DKK 65,00

Sted

Dato

26 maj 2024 kl. 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Vi har mistet en far, en frontfigur og en musiklegende. Hans sange lever videre.

Dissing & Las, med Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, har i mere end 30 år spillet og sunget sammen med Povl Dissing. Søndag, d. 26. maj fejrer trioen det livslange samarbejde med en af landets helt store stemmer med en koncert på Bartof Station.

Den velspillende trio går på opdagelse i den danske sangskat og Povl Dissings store repertoire og lover en uforglemmelig aeftermiddag med musikalske fortolkninger og røverhistorier fra 30 år on the road.

Citater fra bandet:

- Vi har sunget og spillet sammen med Povl i mere end 30 år, nu er tiden moden til at hylde Danmarks store troubadour og vores livslange samarbejde

- Povl Dissings sange og minde lever videre hos mange danskere, og som familie og band savner vi ham hver eneste dag, nu spiller vi de bedste af de bedste sange fra hans store repertoire.

- Vi er blevet spurgt utallige gange, om vi vil synge de sange, Povl Dissing brød igennem med og som i dag er klassikere. Sange fra dengang vi selv var børn. Det vil vi, og vi glæder os!

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder