DISTORTION CLUB: CYRIL HAHN (CA)

04 jun 2015 kl. 22:00 - 05 jun 2015 kl. 05:00

Rust Natklub, Guldbergsgade 8, 2200 København

Det tog ikke meget mere end et døgn før vores koncert med Cyril Hahn den 15.maj solgte ud. Nu får publikum atter chancen for at opleve den elektroniske ekvilibrist i aktion, når han igen gæster Rust i forbindelse med Distortion Club.Cyril Hahn har inden for de sidste par år ramt et bredt publikum med sine melankolske remixes af store popnumre som blandt andre Solanges "Losing You", Sigur Ros "RAFSTRAUMUR", Mariah Careys "Touch My Body" og ikke mindst remixet af Destiny's Childs "Say My Name".Men det er absolut ikke kun remixes han excellerer i. Hans 2013 ep "Perfect Form" er absolut også nævneværdig. Senest har Cyril Hahn sendt ep'en "Voices", som landede i oktober sidste år, på gaden.
Facebook
Soundcloud
WebForuden Cyril Hahn er der sørget for et solidt dj line-up bestående af Joakim Skovbjerg, Don Cato, Runge ogAmin Safari.Distortion Pull Up
Hvad sker der når nogle af Københavns mest ferme urbane dj’s tørner sammen i en kælder på Nørrebro? De får hele huset til at vibrere med det bedste fra hiphop og dancehall hylderne. J.J Wild, John Vincent, DJ Graded + friends leverer beats, Bassment gynger og dig; Bounce!


http://www.cphdistortion.dk/distortion-club

Aldersgrænse 18+

DISTORTION CLUB 04.06.15

Salg lukket