Dit arbejdsliv efter barsel (4 workshops)

22 nov 2018 kl. 10:00 - 13 dec 2018 kl. 12:00

Øbro-Hallen, Gunnar Nu Hansens Pl. 3, 2100 København

Arrangementerne foregår på Øbro-Hallens 1. sal (Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 København Ø). 
Der er udendørs barnevognsparkering til højre for Øbro-Hallens hovedindgang. Der er elevator til 1. sal, hvor arrangementerne foregår. Grundet brand - og flugtveje må barnevogne ikke medbringes i Øbro-Hallen.
Billetten inkluderer én voksen og én baby, og man tilmelder sig alle 4 workshops. 

Skal du finde et nyt job efter din barsel og lidt bekymret for, om det kan lykkes? Er du i tvivl, om du vil tilbage til dit faste job efter barsel? Tumler du med tanker om at gå nye karriereveje? Så er denne workshop-række noget for dig. Her får du hjælp og inspiration til at strukturere dine overvejelser og kortlægge dine karrieremuligheder. Undervisningen er støvsuget for powerpoints, og byder på et miks af oplæg, øvelser og refleksion. Babyer er meget velkomne.

Bemærk, at du ved køb af billet tilmelder dig alle 4 workshops. De fire workshops foregår torsdag den 22. november, torsdag den 29. november, torsdag den 6. december og torsdag den 13. december, alle dage fra kl. 10-12.


På hver workshop er der et tema:
Uge 1: Hvor er jeg nu, og hvad har jeg med mig?
Vi gør status over kilder til arbejdsglæde, faglige styrker og resultater. 

Uge 2: Hvad er mine muligheder?
Vi breder feltet ud, bliver inspireret af hinandens historier, udforsker nicher og netværk.

Uge 3: Hvordan får jeg truffet et valg?
Vi kigger på, hvordan I tidligere har truffet valg om uddannelse og job. Er der et mønster? 

Uge 4: Hvad gør jeg nu?
Vi indkredser konkrete og handlinger for den enkelte og samler op på temaerne fra workshop 1. 

Hvad kan du få ud af disse workshops?

Ene Bissenbakker Frederiksen deltog i forløbet i sommeren 2018. Hun skriver: ”Kurset gav mig mulighed for at prøve ufærdige idéer og tanker af over for en sammensat gruppe. Fordi vi fagligt var meget forskellige, blev feedbacken mellem os virkelig givende. Desuden var kurset meget hands-on, de små ugeopgaver kastede os direkte ud i at få gang i de eksperimenterende tanker med det samme. Jeg fik afklaret nogle meget vigtige ting, som handlede om, hvad jeg i virkeligheden brænder mest for at lave, og under hvilke forhold jeg har mest arbejdsglæde. På holdet var debatterne åbne og nysgerrige, og rammerne uformelle. Rigtig dejligt, at man kan have børn med og således se familie- og arbejdsliv smelte uproblematisk sammen.”

Alle er velkomne: Fastansatte, freelancere, ledere, studerende og ledige, og tag endelig din baby med, hvis du har en. 
Underviser er cand. mag Lisbet Vestergaard, der er ved at uddanne sig til karrierevejleder. Læs mere om Lisbet her: https://www.linkedin.com/in/Lisbet-Vestergaard/


Billet

Salg lukket