Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Dit indre adoptivbarn

Afholdt event

Dit indre adoptivbarn

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

05 mar 2020 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

‘Dit indre adoptivbarn’ er et personligt foredrag fra forfatteren bag bogen "Det knuste Hjerte".

Foredraget vil omhandle personlige situationer fra mit liv, hvor fortiden og min adoption påvirkede den nutid jeg stod i. Ofte helt uden, at jeg selv var klar over det.

Jeg vil give eksempler på mine erfaringer med, hvorfor følelserne som adopteret, kan være svære og på mange måder helt ubeskrivelige at sætte ord på.

Hvorfor nogle adopterede har svært ved at danne relationer til forældre, kærester eller venner. Samt hvorfor det kan være ligeså svært at slippe relationer, der ikke gavner vores liv.

Derudover vil jeg fortælle om hvorfor vi skal slippe følelsen af skam, bag alle disse reaktioner og følelser vi kan bære rundt på.

Foredraget har til formål at bryde tabuet og turde tale åbent om de svære ting, der kan være ved at være adopteret.

Jeg vil fortælle om de værktøjer og hjælpe teknikker som har hjulpet mig, til at passe bedre på mit indre adoptivbarn, således at jeg idag står stærkere.

Arrangør

Forfatteren Andrea Lund Landgreen bag bogen det knuste hjerte, giver fordrag omkring hvilke problematikker der kan opstå i livet som adopteret.

Lokation

Værftet Værftet, Carlsensvej 4, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer