eventet sluttede

Dit rum, mit rum, vores rum. Gratis workshop om tonen i det offentlige rum.

Gratis

Dato

02 maj 2013 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Et perspektiv udvidende overflødigheds horn af medborgerlige påfund, serveret af skuespiller Birthe Blåbjerg Jakobsen.


Du står i en park. 

En person der passerer forbi smider en pizzabakke og en flaske midt på græsset lige ved siden af skraldespanden hvor du står.

Siger du noget?


Hvornår, hvordan og hvorfor blander  du dig, når du har rollen som vidne i hverdagens dramaer i det offentlige rum?


Det sikreste er selvfølgelig at gå i en lang bue uden om alle konfrontationer, men nogen gange kan man spørge sig selv; “Hvor ligeglad gider jeg være og stadigvæk være her?”


Som deltager får du en visuel inspirations rundtur med videoklip fra verden over, der viser almindelige borgere, der har blandet sig på den sjove måde og indtaget det offentlige rum på kreativ vis. 


Arrangementet kan ses som et lynkursus i aktivt medborgerskab, eller en skæg chance for at få en dialog med andre om, hvordan vi kunne tænke os at være sammen i det offentlige rum. 


Forumteater forestillingen Dit rum, mit rum, vores rum, der spiller 22, 24, 27,28,30,31 Maj på Østerbro og Amager sætter spot på samme tema. 


Projektet er støttet af Østerbro Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, Amager Øst Lokaludvalg, Områdefornyelsen Skt. Kjells Kvarter, Amagerbro Kultur og Projektbasen.

 

Arrangør

Teater Prisme er en scenekunstnerisk bevidsthedspraksis. Hvor virkeligheden møder publikums drømme. Og en ny cirkulær verden kommer til syne. Hjertelighed som løftestang. Humor som dåseåbner. Krop som anker.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .