Ditte Rønn, Nana Schwartzlose, Kaia Hjøllund - 3 stærke sangskrivere

18 nov 2016 kl. 20:00 - 22:00

Tranquebar Rejseboghandel & Café, Borgergade 14, 1300 København k

Tranquebar præsenterer 3 håndplukkede, stærke kvindelige artister.

Dør og bar åbner klokken 19:00.

Kom ind i varmen i Tranquebar på denne mørke Novemberaften, og oplev en helt særlig koncert - bliv beriget af disse 3 fantastiske sangskrivere!

Ditte Rønn:
Denne københavnske sangerinde besidder en af mest farverige stemmer i Danmark, og hendes kombination af det kraftfulde og det sårbare, gør Ditte Rønn til en tiltrængt, stille orkan, som til fulde mestrer disciplinen at være personlig uden at blive anmasende, Og som synger med præcis dén mængde inderlighed og tyngde, som sænker dine parader og rammer dig med kirurgisk præcision.

Nana Schwartzlose:
Som Nanas liv er hendes musik grænseløs og søgende, men samtidig så rodfæstet, som kun et berejst menneske kan lave det. Med en formfuldendt og udtryksfuld vokal er Nana Schwartzlose ikke bare behagelig at lytte til – hun rummer også den lyksalige evne at kunne formidle en sansefuld sårbarhed, hvor det stille drama lurer under overfladen, og hvor sikkerhedsnettet for længst er pillet væk under fødderne på tilhøreren. Og derfor er en aften i selskab med Nana aldrig fokuseret på iscenesat indhold, men derimod på musikkens reneste form, hvor vi bliver forført, begejstret og frem for alt berørt.

Nana har udgivet 2 solo plader på et selskab i USA hvor hun for nogle år siden opholdt sig og spillede koncerter. Nu bosat I Danmark hvor Nana kan findes på teatre som musiker/komponist og med andre bands. Denne aften spiller hun sine egne pop/songwriter sange i selskab med Peter Stavrum.

Kaia Hjøllund:
Det er ærligheden og ægtheden, der er i centrum, når Kaia Hjøllund går på scenen. Med guitaren i hånden, og en hel del på hjertet, bevæger hun sig gennem et blues-univers, med god inspiration fra både country og original gospel.
Udtrykket er følsomt og intimt, men bliver aldrig patetisk. Sangene rummer altid en styrke og en stolthed, på trods af det ofte mørke tekstunivers.
Vokalen er på én gang rå og virtuos, og bevæger sig ubesværet fra at være luftig og mild, til at være stærk, grynet og skarp.
Denne aften optræder hun akkompagneret af guitarist Emil Lundbak.Billet Salg lukket