spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Diymca presents: Jeff Rosenstock live at Karens Minde Kulturhus

Afholdt event

Diymca presents: Jeff Rosenstock live at Karens Minde Kulturhus

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

20 maj 2018 kl. 19:00 - 23:30

Beskrivelse

Efter sidste års brag af en koncert, kan vi med glæde meddele, at Jeff Rosenstock og hans velspillende band vender tilbage til København – og du skal ikke vente længe, for det er allerede lige om lidt!

Søndag den 20. maj (bare rolig, du har jo fri om mandagen) byder Long Island DIY- og punk-ikonet – tidligere fra Bomb the Music Industry! og The Arrogant Sons of Bitches – op til dans i intet mindre end Karens Minde Kulturhus i Sydhavnen til den nette sum af 70 DKK! Kulturhuset befinder sig blot en spytklat fra Sjælør Station, så der er rig mulighed for at ankomme med offentlig transport.

Jeff Rosenstock udgav den første januar sit meget anmelderroste album ”Post-”, mindre end 15 måneder efter udgivelsen af den fremragende ”WORRY.” fra 2016. ”Post-” tager udgangspunkt i frustrationen og magtesløsheden over at være borger i det nuværende USA, hvor ens politiske holdninger ikke nødvendigvis stemmer overens med dem, der befinder sig i Det Hvide Hus. Dog formår pladen og dens sange samtidig at forblive personlige, følsomme og umanerligt legesyge, som kun Rosenstock kan gøre det.

Hvis dette ikke er nok til at vække begejstring, så tag ikke os på ordet – lyt i stedet til, hvad Tomas Vlk fra Pladegreb Magazine havde at sige om bandets seneste koncert i København:

”[…] Rosenstock spiller hverken klassisk læderpunk eller pseudo-deprimeret emo-punk. Derimod er det en nærmest overgearet, usoigneret og ivrig lyd, der med forvrængede guitarer og stormende trommer bombarderer lytteren. Samtidig bevares melodi og catchiness, hvilket udgør en sprængfarlig cocktail.”

Kilde: https://pladegrebmagazine.wordpress.com/2017/05/05/amerikanske-jeff-rosenstock-bragte-folket-sammen-til-intim-kaelderpunk/

Derudover, kan vi med glæde annoncere, at support denne aften vil blive leveret af Københavns indieskatepunk band Forever Unclean, der med garanti vil sørge for at varme os godt og grundigt op når klokken slår 20:00!

Så hvad har du ellers at tage dig til søndag aften efter mors tarteletter til årets Pinsefrokost er fortæret? Hop i, lad dig rive med, og syng til dit hjerte brister og dine tindinger sprænges!

Døre: Klokken 19
Supportband: Klokken 20
Billetter: 70 DKK + fee (85 DKK at the door)

Arrangør

Lokation

Karens Minde Culture House Karens Minde Culture House, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .