DK team event med fokus på forretning, guldkorn OG julefrokost

24 nov 2019 kl. 13:00 - 20:00

Nordsjællands KonferenceCenter, Gydevang 39, 3450 Lillerød

VI GENTAGER SUCCESSEN :) 
Kom og vær med til en dag fyldt med god energi, inspirerende indlæg, gode kollegaer og hyggelig julefrokost i det store team!

Søndag den 24. november 2019 kl. 13 - til DK Team Event med fokus på forretning, guldkorn OG julefrokost (og ja, der bliver også julefrokost for dem som ikke er på kødholdet ;) )

Måske går du og tripper for at komme igang med forretningen eller måske er du allerede godt igang og har lyst til at se dine skønne kollegaer, sparre med dem, dele information, blive inspireret og få input til værktøjer - planen er også, at du får et mega fedt værktøj med hjem!🙂

Uanset, så har du nu mulighed for at få en mega god dag sammen med dine kollegaer til 5 timers forretningstræning; søndag den 24. november i Allerød Konferencecenter.

Vi skal være sammen i 5 timer og traditionen tro skal vi have god undervisning, hyggeligt samvær og selvfølgelig en Kahoot - og mon ikke også der igen kommer et par præmier på højkant 🙂

Der vil i løbet af dagen blive serveret vand, kaffe og the, og kl. 18 sætter vi os til bords til en hyggelig julefrokost.  

Hvem er målgruppen?
Alle som gerne vil arbejde med/endnu mere med forretningsdelen i Lifewave.

Garanti!
Det bliver en hyggelig dag og aften, med masser af læring og målet er, at alle går derfra med en høj energi klar til at arbejde endnu mere med forretningen!

Tag dine kollegaer og team, som ønsker at arbejde med forretningen!