eventet sluttede

DM i beatbox

DKK 60,00

Dato

06 sep 2014 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

DM i beatbox 2014

Den 6. september 2014 afholder Dansk Beatbox Forening for 3. år i streg det officielle danmarksmesterskab i human beatbox i Pumpehuset i København.

Gør jer klar til et vanvittigt højt niveau, når danmarks bedste møder hinanden i kampen om titlen som Danmarks bedste beatboxer.

I år er Bee Low a.k.a samlingspunktet for verdensscenen i beatbox igen inviteret med som dommer. Ved siden af ham kommer Roxorloops til at sidde, der i 2007 fik en 2. plads ved verdensmesterskaberne. Den danske repræsentant er Simon Adel der i 2012 vandt det danske mesterskab og i år har vi en 4. dommer med – Den engelske Hobbit der er specialist i at live-loope sin beatbox. Der vil derfor blive givet nogle smagsprøver på, hvordan beatbox i verdensklasse skal leveres.

Program
DJ: KCL
Vært: Thomas Bense
Dommere og showcasers: Bee Low, Roxorloops, Simon Adel, Hobbit
Thorsen live-looping showcase
Crazy DJ afterparty!

For at vinde danmarksmesterskabet skal hver beatboxer først op i en kvalifikationsrunde, som varer 90 sekunder. Dommerne afgør hvem af deltagerne der skal videre til ottendedels-finalerne. I finalerne dyster deltagerne 1 mod 1 i en battle, hvor hver deltager har 2×90 sekunder.

Tilmelding for deltagere: dbfkontakt@gmail.com

Send dit navn, evt. stage name, fødselsdato og telefonnummer.

Deltagere skal være fyldt 16 år.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .