DM i beatbox

06 sep 2014 kl. 18:00 - 20:00
Billetter DKK 60,00
Billetter DKK 60,00

DM i beatbox 2014

Den 6. september 2014 afholder Dansk Beatbox Forening for 3. år i streg det officielle danmarksmesterskab i human beatbox i Pumpehuset i København.

Gør jer klar til et vanvittigt højt niveau, når danmarks bedste møder hinanden i kampen om titlen som Danmarks bedste beatboxer.

I år er Bee Low a.k.a samlingspunktet for verdensscenen i beatbox igen inviteret med som dommer. Ved siden af ham kommer Roxorloops til at sidde, der i 2007 fik en 2. plads ved verdensmesterskaberne. Den danske repræsentant er Simon Adel der i 2012 vandt det danske mesterskab og i år har vi en 4. dommer med – Den engelske Hobbit der er specialist i at live-loope sin beatbox. Der vil derfor blive givet nogle smagsprøver på, hvordan beatbox i verdensklasse skal leveres.

Program
DJ: KCL
Vært: Thomas Bense
Dommere og showcasers: Bee Low, Roxorloops, Simon Adel, Hobbit
Thorsen live-looping showcase
Crazy DJ afterparty!

For at vinde danmarksmesterskabet skal hver beatboxer først op i en kvalifikationsrunde, som varer 90 sekunder. Dommerne afgør hvem af deltagerne der skal videre til ottendedels-finalerne. I finalerne dyster deltagerne 1 mod 1 i en battle, hvor hver deltager har 2×90 sekunder.

Tilmelding for deltagere: dbfkontakt@gmail.com

Send dit navn, evt. stage name, fødselsdato og telefonnummer.

Deltagere skal være fyldt 16 år.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke