eventet sluttede

DM i Partners - kvalifikationsturnering Odense II

DKK 300,00

Sted

Dato

08 aug 2021 kl. 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Game InVentorS, Jolly Cola og Papas Papbar inviterer hermed til
kvalifikationsturnering til DM-finalen i brætspillet Partners.

Om kvalifikationsturneringen i Odense:
* Består af 32 deltagende par. 
* Der spilles efter de officielle DM-regler, hvis tolkninger sendes til deltagerne på deres opgivne email forud for turneringen.
* Alle par starter i A-turneringen og taber man sin åbningsmatch her, så fortsætter man i B-turneringen og er først ude af kvalifikationen, når man også taber i B-rækken. (alle er altså sikret minimum 2 matcher)
* Der er billetter til DM-finalen på spil i både A- og B-turneringen.
* Alle deltagere får en GRATIS goodiebag til en værdi af kr. 150 med sig hjem - uanset deres placering!
* Der kan købes mad og drikkevarer i caféen under arrangementet.
Vigtigt: Det anbefales at møde op ca. 5 minutter før arrangementet starter (husk at medbringe billet). Hvis man kommer for sent til turneringsstart, dømmes man automatisk som taber af sin første match! 

Program: 
10.00 Velkomst + praktisk information 
ca. 10.15 A-turneringen starter
ca. 11.15 1. runde i A-turneringen afsluttet
ca. 11.20 2. runde i A-turneringen + 1. runde i B-turneringen starter
ca. 12.20 2. runde i A-turneringen + 1. runde i B-turneringen afsluttet (16 af de 32 par er ude)
ca. 12.30 Kvartfinaler i A-turneringen + kvartfinaler i B-turneringen
ca. 13.30 Kvartfinaler i A-turneringen + kvartfinaler i B-turneringen afsluttet
ca. 13.40 Semifinaler i A-turneringen + semifinaler i B-turneringen 
ca. 14.40 Semifinaler i A-turneringen + semifinaler i i B-turneringen afsluttet
ca. 14.50 Finale og kamp om 3. plads i A-turneringen + Finale i B-turneringen
ca. 15.50 Finale og kamp om 3. plads i A-turneringen + Finale i B-turneringen afsluttet
ca. 15.55 Præmieoverrækkelse
ca. 16.00 Tak for denne gang (4 par til DM-finalen er fundet).
Bemærk: De fleste par vil opleve korte pauser mellem hver match

Om de andre kvalifikationsturneringer:
Der er yderligere 13 kvalifikationsturneringer til DM-finalen. 
* Disse foregår i Odense, Aarhus x 2, Aalborg x 2, København x 2, Haderslev, Herning, Kalundborg, Falster (Stubbekøbing), Esbjerg, Lemvig. 

Om selve DM-finalen
* DM-finalen afvikles 11. september på Hasmark Strand Camping på Fyn med deltagelse af 64 par.
* De kvalificerede par deltager alle gratis i DM-finalen.

Om brætspillet Partners:
Partners er et brætspil, der udfordrer dine taktiske evner og ikke mindst dine evner til at samarbejde. Spillet blev første gang udgivet i 1998 og hører til de mest populære brætspil i danmarkshistorien . Spillet er nemt at lære og kan spilles af alle - både unge og ældre.

Om Papas Papbar:
Papas Papbar er Odenses første og eneste brætspilscafé. Baren byder på et stort udvalg af drikkevarer, hvor der er noget for enhver smag. Med et kæmpe udvalg af brætspil er der rigeligt at tage fat på. Caféen har desuden tilknyttet en flok frivillige spilguruer, som kan hjælpe med introduktion til spillene.


Links: 
Papas Papbar

Game InVentorS

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE KØB AF BILLETTER:
- Man kan godt købe billet til mere end EN DM-kvalifikationsturnering, men vi henstiller til, at man er rimelig med sine billetkøb, da mange ønsker at deltage.

- Man kan maksimalt deltage i EN kvalifikationsturnering i samme by.

- Man kan kun kvalificere sig til DM-finalen EN gang. Har en deltager kvalificeret sig til DM-finalen, kan samme deltager altså IKKE deltage i flere turneringer, selv om der er købt billet til disse. Man kan heller ikke stille op med henblik på at overdrage en eventuel kvalifikation til DM-finalen til en anden person. 

- Billetten er KUN gyldig for de 2 deltagere, hvis navne er anført på den. 

- Der vil blive oprettet ventelister til alle turneringer, så snart billetterne til DM-kvalifikationen bliver udsolgt. (information om ventelister følger på Partners' officielle Facebook-side, når det sker!)

- Finder man ud af, at man alligevel ikke kan deltage i en turnering, som man har købt billet til, skal man hurtigst muligt henvende sig til Team Partners på e-mailadressen partners-dm@gameinventors.dk

- Billetter kan IKKE overdrages eller videresælges til andre, men er der ventelister til turneringen kan man muligvis få refunderet billettens pris (ikke billettens gebyr), såfremt et andet par ønsker at overtage billetten. 

Arrangør

Lokation

Papas Papbar Papas Papbar, Sankt Knuds Kirkestræde 2, 5000 Odense C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .