spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

DM i Tegning 2019

Afholdt event

DM i Tegning 2019

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

16 mar 2019 kl. 11:00 - 18:00

Beskrivelse

DM i Tegning er tilbage!! 45 børn og unge i alderen 9-22 år er blevet udtaget til at dyste mod hinanden i forskellige discipliner. Dagen tæller i alt 11 konkurrencer, og der dystes blandt andet i Tegn Fotorealistisk, Tegn med Ord, Årets Tegne-Ninja og Characters - Essence of Animal. 

Du kan være med som tilskuer og samtidig møde kendte tegnere og professionelle i den kreative branche. Michael Rytz og Monica Langelund byder på workshops for hele familien. Den engelske Marvel- og DC-tegner, Barry Kitson, og danske Anders Morgenthaler vil også være at finde som dommere og tegnere blandt mange andre personligheder. 

Kom og se med, når landets dygtigste tegnere spidser blyanterne til en festlig tegnedag i konkurrencens og fællesskabets tegn på Horsens Kunstmuseum

Adgang er gratis for børn og unge under 18 år. 

Lokation

Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .