Event aflyst

DM i Tegning 2020

DKK 60,00 - DKK 100,00

Sted

Dato

14 mar 2020 kl. 11:00 - 17:00

Beskrivelse

DM I TEGNING 2020 // Kl. 11.00-17.00

DM i Tegning er festdagen over dem alle i tegningens verden! Glæd dig til at opleve, når en stor håndfuld talentfulde børn og unge i alderen 9-21 år denne lørdag d. 14. marts stiller op til konkurrencer hele dagen på Horsens Kunstmuseum. Der kåres Danmarksmestre i hele 10 discipliner, og du vil kunne følge deltagerne fra start til slut i 8 af dem. Du kan følge deltagernes kampe LIVE på storskærm og heppe på din favorit, når dommerne skal afgøre, hvem der løber med titlen i år! 

Mellem konkurrencerne kan du besøge workshop-området, gå på opdagelse i Kunstmuseets udstillinger og deltage i årets publikumskonkurrence. Læs mere om dagens aktiviteter herunder. Adgang for børn og unge under 18 år er gratis.

MEET N’ GREET MED BARRY KITSON
Traditionen tro gæster den verdenskendte DC- og Marvel-tegner, Barry Kitson, DM i Tegning. Kom og se, hvordan Batman og andre kendte figurer bliver til på papiret.

MANGA MED KOKO 
Blandt dagens gæster finder du Koko Kimura, der er japaner og en meget dygtig manga-tegner. Kig hende over skulderen eller sæt dig og tegn med!

ANIMATIONSBIO
I et lille mørklagt rum har vi indrettet en biograf for store og små. Tag en pause fra dagens begivenheder med en lille film  fra The Animation Workshop. 

MASSER AF WORKSHOPS
Besøg workshopområdet og udfordr din kreativitet sammen med familien.

TEGNE-BATTLE — en nyhed til DM i Tegning 2020! // kl. 19.30-21.00

To hold af professionelle tegnere dyster mod hinanden i impro-tegning i stil med “Hatten Rundt” impro-teater. Et uforudsigeligt og rablende vanvittigt show, hvor DU som publikum er med til at stille de skæve udfordringer. Hvilket hold kan mon hjembringe vinderbælterne? 

Læs mere om dette event og køb separat billet på TEGNE-BATTLE - TEGNEFESTIVAL 2020 lige HER.

OM BILLETTERNE
Billetterne til DM i Tegning og Tegne-Battle sælges både separat og samlet som Partout til hele weekenden.

Køber du Partout, får du adgang til hele weekendens program i uge 11.
Uden partout kræver søndagens workshops entré til Horsens Kunstmusem: 60 kr. 

Vi gør opmærksom på, at der mellem DM i Tegning (forventet sluttidspunkt kl. 17.00) og Tegne-Battle er lukket på museet for privat arrangement. Dørene til Tegne-Battle åbner igen kl. 19.00.

Arrangør

Lokation

Horsens Kunstmuseum Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .