DO YOU WANT A NO FACE IN YOUR FACE

eventet sluttede

DO YOU WANT A NO FACE IN YOUR FACE

Billetter fra DKK 65,00

Sted

Flere tidsrum

19 maj 2022 - 28 maj 2022

Beskrivelse

DYOU WANT A NFACE IN YOUR FACE

Er en tværæstetisk, musikalsk performance, der hylder mellemrummet, kroppenes væren i verden og sanserne gennem lydlige universer. Ved hjælp af interaktive metoder og lydinstallationer bliver publikum involverende kroppe i scenekunstprojektet.
Nøgensnegl skaber et alternativt, ekstatisk, berusende og grænsesprængende univers som åndehul i en rationaliseret hverdag.
Gennem fiktionen skaber gruppen virkelighedsafprøvninger, som vil udfordre samfundskonventioner og sætte spørgsmål ved vores civilisation.

Nøgensneglene arbejder i krydsfelter og fletværker side om side med det, der eksisterer sammen med os. Dét, som gør os til dem, vi er. Tankerne, signalerne, fortolkningerne- ikke mindst af det, der bliver sagt og af det, der ikke bliver sagt, og alt det, vi tror, bliver sagt og ikke bliver sagt. Dét, der eksisterer i mellemrummet, som ord kun skaber tomme illusioner om. 

THEY ARE STRANGE. YET FAMILIAR

Køb billetter og find ud af, om Nøgensnegl er en syg reaktion på et sundt samfund eller en sund reaktion på et sygt samfund

Koncept og idéudvikler: Iben Damkjær 
Performere: Emma Winding Nordestgaard, Tanja Møller Jensen og Iben Damkjær
Instruktør: Sofie Kallan
Scenograf og kostumer: Jonathan Carl 
Lyddesign: Emma Winding Nordestgaard 
Produktionsleder: Malou Paludan Keiding
Lys og afvikling: Sofus Sean Bassett 
Plakat: Jonathan Carl 
Trailer: Ingvild Thestrup Waade 

Forestillingen er støttet af DATS og Snabslanten. 

Tak til Rasmine Cathrine Løfberg, Botex Frederiksberg, Emil Nygaard, Hannah Unger Coff og TeaterHuset.

Arrangør

Teaterhuset er som forening og teater med til at udvikle og sætte rammerne for det københavnske vækstlag! 

Lokation

Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .