spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Dobbelkoncert til Musikfestival Sonamos Latinoamerica x Huarachi/Užameckis og Capacho/Castañeda

Afholdt event

Dobbelkoncert til Musikfestival Sonamos Latinoamerica x Huarachi/Užameckis og Capacho/Castañeda

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

30 sep 2023 kl. 19:30 - 23:00

Beskrivelse

Den Internationale Musikfestival Sonamos Latinoamerica afsluttes i år med en dobbeltkoncert. Her vil musikken svinge mellem det traditionelle og det moderne, når vi gennem koncerterne rejser til to forskellige landskaber i Latinamerika: Andesbjergene og de colombianske og venezuelanske sletter.

FLAVIA HUARACHI OG AURELIJUS UžAMECKIS (BOL/DK/LIT)
| Bolivia | Andesbjergene | aymarasprog |

Andinsk fløjtespiller/sangerinde Flavia Huarachi og baltisk kontrabassist Aurelijus Užameckis kombinerer folkloren fra deres forskellige rødder i en duo, der sammenfletter gamle og moderne udtryk med historier om oprindelse og identitet. Gennem deres debutalbum "Huellas" - "Fodspor", inviterer de lytteren til at rejse på tværs af det andinske landskab gennem sange på aymara og spansk, med fortællinger om deres møder med Amaypacha - tiden, hvor man forbinder sig med sine forfædre og forsoner sig med fortiden.

CARLOS CAPACHO & NICOLÁS CASTAÑEDA (VEN/COL)
| colombia | venezuela | harpe | joropo | cuatro |

Oplev en transkulturel musikalsk rejse med den venezuelanske cuatro-spiller Carlos Capacho Hurtado og den colombianske Llanera-harpist Nicolás Castañeda. Sammen præsenterer de en fængslende koncert, der blander tradition og innovation.
Duoen viser ikke kun de forskellige musikalske udtryk for hvert instrument, men også en moderne fortolkning af Llanera-musikken fra sletterne i Venezuela og Colombia. Cuatro- og Llanera-harpen har en dyb betydning i den traditionelle musik på de colombo-venezuelanske sletter, kendt som "Orinoco-regionen." Med udgangspunkt i deres forskelligartede kunstneriske veje tilfører begge musikere jazzpåvirkninger i deres arbejde, idet de inkorporerer en bred vifte af kompositionsteknikker, reharmoniseringsmetoder og spontane improvisationer.

OBS! Duoen Zumbao fra Colombia, som var på programmet, blev desværre nødt til at aflyse deres rejse til EU pga. personlige årsager.


Dørene åbner kl. 19:30
Koncerten starter kl. 20:00

ENTRÉ: 100 kr. (+ gebyr) via Billetto.
I døren: 150 kr. (Bemærk! Der er et begrænset antal pladser)

Festivalen finder sted mellem d. 27. til d. 30. september 2023.
Find hele programmet på: www.ckultura.org.
Sonamos Latinoamerica er en ramme, hvor fortid, nutid og fremtid i latinamerikansk folkemusik mødes og blandes.

OM FESTIVALEN
Festivalen er en del af et internationalt netværk af musikere, som understøtter inspiration og udveksling mellem musikerne og nærer den latinamerikanske folkemusik derigennem. Festivalen Sonamos Latinoamerica CPH 2023 arrangeres af CkulturA i samarbejde med Cinemateket, Union, Metronomen, Casa de la Guitarra, Krudttønden og Building Communities. Med støtte fra Københavns Kommune og Frederiksberg Fonden.

Arrangør

Krudttønden er et kulturhus på Østerbro, som består af en musikscene, en teatersal og en kulturcafé. Her skaber vi rum for sanselige og nære kulturoplevelser såsom teater, musik og talks.

Lokation

Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .