eventet sluttede

Dobbelt-koncert: Svenske Nü Fiona og Rasmus Nelausen

DKK 80,00

Sted

Dato

10 maj 2019 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Den unge lokale sanger, sangskriver og guitarist, Rasmus Nelausen er på forårs-tour med den svenske folkpop-kvartet Nü Fiona. Du har muligheden for at få to koncerter i én, når de sammen gæster Kulturhuset No1 i Tølløse fredag den 10. maj kl. 19.30.

Rasmus har siden sommeren 2016 været i gang at slå sit navn fast i det danske sangskrivermiljø. Han har spillet over 70 koncerter på spillesteder og festivaler i ind- og udland. Og han har haft support jobs for prominente kunstnere som Rasmus Walter og Nikolaj & Piloterne.

Nü Fionas lyd strækker sig fra whisky og tjære spildt ud over en gammel vinyl til drømmende, svævende fra et sted i den mørkere del af indie/folkpop.  I front står guitarist og sanger Izabelle Norén. Hun har et udtryk, der er resultatet af hendes liv som gademusikant og vagabond.

Nü Fiona består udover Izabelle Norén af hendes gamle venner og erfarne musikere: Malte Zeberg (kontrabas) Jonathan Kabell (trommer) og Tulda Nielsen (sang og violin). Kvartetten udgav i foråret 2018 sin debut EP.

Rasmus Nelausen udgav sin debut EP ”If Strange Days Return” i december 2017. Den kan høres på alle streaming tjenester. EP’en blev udgivet digitalt igennem pladeselskabet Oak Mountain Black Swamp der også står bag hans opfølgende single ”Letting You Go” der udkom i oktober 2018.

Rasmus Nelausen spiller fra kl 19.30, mens Nü Fiona går på scenen ca. kl. 20.45.

Arrangør

Lokation

Kulturhuset No1 Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .