Dobbeltkoncert: Ida Kudo og Klumben & Raske Penge

22 apr 2017 kl. 21:00 - 23 apr 2017 kl. 00:00

Salen, Rentemestervej 76, 2400 Kobenhavn NV


I samarbejde med Vibe & Tone præsenterer Salen:

IDA KUDO
Ida Kudo er et mekka af asiatisk girlpower, afrikansk live-percussion og elektroniske, beat-stærke produktioner. Energien brager ud over scenekanten, når Ida Kudo forener ekstravagant og kommerciel pop i et originalt blend af østlig myte og urbane beats. Unik og insisterende i produktion såvel som performance vidner dansk-japanske Ida Kudo om en stærk kvindelige DIY-artists indtog på den elektroniske scene. Ida Kudo på Soundcloud.

KLUMBEN & RASKE PENGE
Klumben & Raske Penge burde ikke behøve nogen større introduktion for det københavnske live-publikum. Vi er stolte og glade for at kunne præsentere de to rappere, der i et tæt sæt vil sørge for fest, beats og skæve rim som Salen ikke tidligere har lagt scene til. De to beat-poeter akkompagneres på aftenen af DJ JV, og der er dermed mulighed for at høre numrene på "de rigtige" beats. Vi glæder os til sange om fridage, roterende kloder, sjove ting at ryge, læskende drikke og måske en landsby inde i en storby.
Tidligere liveoptrædender mm.

DJ Don Stener
Don Stener er passioneret pladesamler og spiller musik fra 1950-1995: ”Jeg har officielt været DJ i 31 år. Jeg fik mit DJ-kørekort på Bjergsted ungdomsskole i 1985 efter to måneders læretid. Derefter fik jeg lov til selv at styre musikken til klubfesterne, og jeg kunne lide det. Det var det, jeg ville lave. Jeg skulle være DJ."


20:00: Dørene åbner
20:00: Don Stener (DJ) spiller i Foyeren
21:00: Ida Kudo spiller i Salen (40 min)
22:00: Klumben & Raske Penge spiller i Salen (40 min)
22:40: Don Stener (DJ) spiller i Foyeren

Billet

Salg lukket