Dobbeltkoncert: Kasper Staub Trio og Little North

Jemtelandsgade 3, 2300 København
29 okt 2021 kl. 19:30 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00

Dobbeltkoncert med to af den danske jazz-scenes virkelig originale klavertrio´er.  

Først på scenen er Kasper Staub Trio, der de sidste ti år har været et særdeles frisk indspark blandt danske klavertrioer. Staubs kompositioner har en genreløs, nærmest meditativ karakter, som komplimenteres af bassisten Jens Mikkel Madsens og trommeslageren Anders Vestergaards personlige spillestil og originale tilgang til instrumenterne. Genre ligger mellem Mainstream og Moderne.

De følges op af Little North, et band der ifølge musikanmeldere formår at kæde den nordiske tone, farve og melankoli sammen med varmen fra den amerikanske jazz. Konstellationen med piano (Benjamin Nørholm Jacobsen), kontrabas (Martin Brunbjerg Rasmussen) og trommer (Lasse Jacobsen) er original og kantet, stadig vibrerende og levende intens. Den er altovervejende melodisk, men ikke simpel og Little North tilføjer et nyt spændende kapitel i historien om skandinavisk jazz.

Ideen med dobbeltkoncerterne er at lave én koncert til én koncerts pris, men i to sæt med to bands. Hvert sæt er af ca. en times varighed.

Foreningen Amagerbro Jazz

Amagerbro Jazz er en forening skabt af lokale entusiaster med fokus på jazz af høj standard i en uformel ramme i det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Kom tæt på musikken i den hyggelige koncertsal og nyd den gode stemning - uanset om du blot er nysgerrig på jazzen eller garvet entusiast.

Hvordan finder jeg Amagerbro Jazz?

Ta´ en bus eller Metroen, kun få minutter fra den smukkeste koncertsal i byen. Kvarterhuset ligger midt i Holmbladsgade. Post- og Taxi-adressen er: Jemtelandsgade 3, 2300 Kbh S. Fra Metroen, station Amagerbro, er der blot to minutters gang. Buslinjerne 250S og 5C holder også ved Amagerbro Metro station.

Billepris og medlemskab:

Entré: 100 kr.

Medlemmer: 75 kr.

Studerende: 50 kr.

Du kan blive medlem af Amagerbro Jazz. Et medlemskab koster 100 kr. om året og kan købes i forbindelse med koncerten. Medlemskab giver 25% rabat på billetter.

Covid-19

Vi følger naturligvis de til en hver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så alle kan få en god og tryg koncertoplevelse i Kvarterhuset.

eventet sluttede

Dobbeltkoncert: Kasper Staub Trio og Little North

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke