Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Dobbeltkoncert m. NAEMA og Ricthers Skala

Afholdt event

Dobbeltkoncert m. NAEMA og Ricthers Skala

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

12 jun 2023 kl. 19:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi gentager succesen fra sidste år og holder dobbeltkoncert sammen!
Denne gang i Emmaus Kirkes dejlige rum, hvor Richters Skala normalt holder til. Det bliver en alsidig og spændende koncert, hvor vi både skal forbi klassisk, pop, folkemusik og improvisation. I kan godt glæde jer!

PRAKTISK:
Dørene åbner 19.00
Koncertstart 19.30


OM NAEMA
NAEMA er en blandet eksperimenterende vokalgruppe på 21 sangere i alderen 20-39. Vi arbejder med al slags musik, der kan laves med stemmen - fra georgiske hymner til serbisk urkraft til poppede ballader! 
Vi beskæftiger os specielt med vokalimprovisation - hvordan vi sammen skaber transcenderende harmonier, groovy ostinater eller meditative lydbade. Improvisation inkorporerer vi i vores koncerter i forskellige former og tit med publikumsinteraktion.
NAEMA ledes af Signe Rasmussen, som er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
www.signerasmussen.dk/naema


OM RICHTERS SKALA
Richters Skala er et ambitiøst kammerkor i København, bestående af 23 sangere i alderen 22-44.
Kendetegnende for koret er lysten til at fordybe sig i den fælles klang, samtidigt med at sangerne hver især har et bærende solistisk ansvar.
Koret har sit kernerepertoire i den klassiske kortradition, med stor kærlighed til den nordiske kormusik, men spænder også over jazz og folkemusik. Koret ledes af Laus Richter Larsen som er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan.

Arrangør

NAEMA er en eksperimenterende vokalgruppe på 22 sangere i alderen 20-39 under ledelse af Signe Rasmussen.

Vi arbejder med al slags musik, der kan laves med stemmen - fra improvisation til georgiske sange til indie. Vi opløser de gængse stemmegrupper og eksperimenterer uden for rammerne!


Vi er specielt interesserede i vokalimprovisation - hvordan vi sammen skaber transcenderende harmonier, groovy ostinater eller meditative lydbade.

Improvisation inkorporerer vi i vores koncerter i forskellige former og tit med publikumsinteraktion.

Lokation

Emmauskirken, Peter Bangs Vej 3C, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .