Dobbeltkoncert med Peter Phillipsen fra Kim Larsen Jam og Den Syngende Murer

17 aug 2018 kl. 20:00 - 22:30

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge, 18, 2300 København S

Glæd dig til en festlig aften i selskab med Kim Larsen, The Bee Gees og Elvis Presley i Kulturhuset Islands Brygge d. 17. august.

På Islands Brygges gader er det ikke en sjældenhed, at man hører en Bee Gees eller Elvis sang oppe fra arbejdsstilladserne. Og nej, det er ikke P5, der spiller fra radioen, men Bryggens egen Syngende Murer, hvis forkærlighed for 60’er og 70’er rock og pop, er kommet mange glade fans til gode. Den Syngende Murer eller Toni Bergenhammer, som er hans off-stage navn, har i mange år optrådt med covers af The Bee Gees og Elvis Presley, senest til Dragør Marked og Geyser by the Sea uden for Kulturhuset Islands Brygge. Til aftenens koncert byder Toni på en hel time med kærlighedspopsange, der rammer dig lige i hjertet – og man må gerne synge med!

Byens bedste ’Kim’
I en tid hvor det vrimler med bands, der kopierer Kim Larsen med Gasolin, Bellami eller Kjukken, skulle man ikke tro, at der var plads til flere af slagsen, men – én mand fra København ændrer med et trylleslag alle fordomme om ”kopisangere”.
Som performer er Peter Philipsen en superenergisk ildflue, der med højt humør altid får skabt en overvældende publikumssucces, når han spiller som solist eller med sit professionelle orkester, ”Kim Larsen Jam”. Ni gange har orkesteret fyldt Amager Bio til bristepunktet, så koncerten i Kulturhuset Islands Brygge er en unik mulighed for at opleve soundtracket, til mange menneskers barndom, ungdom og voksenliv, live i intime rammer.

Hvornår: 17-08-2018 kl. 20 i Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 KBH S.

Varighed: 2 timer. Dørene åbner kl. 19.30

Billet

Salg lukket