Dobbeltkoncert med Smalltown Blues Band & Copenhagen Blues Band

01 jun 2018 kl. 21:00 - 23:00

Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg


To af Danmarks legendariske bluesbands fra 80erne optræder for første gang sammen.

Aftenens musikalske farve holdes mest i de blå toner lige fra elektrisk Chicago blues, blues-rock til et strejf af country med ”gang i den”. Repertoiret består dels af egne kompositioner og personlige bud på coverversioner af klassiske blues- og rocksange af bl.a. Muddy Waters, Eric Clapton, Peter Green og Bob Dylan.

Fælles for begge bands er deres store kærlighed for musikken, spilleglæde og mange års erfaring på de skrå brædder på landets mange spillesteder gennem snart 38 år.

Smalltown Blues Band lægger ud med første sæt og derefter følger Copenhagen Blues Band. Aftenen rundes af med fælles jamsession, hvor guitarerne krydser klinger og slår gnister.

Smalltown Blues Band
Torben Rønholt og Jacob Kragh har anført Smalltown Blues Band i et væld af koncerter gennem tiden samt udgivet fire plader/cd’er. Sangene fortæller historier om livet på landevejen, længsler og afsavn, dagligdagen, kvinder og kærlighed.

SBB har spillet på alle de store festivaler i Danmark, på festivaler og klubber i Sverige, Norge og Holland samt til Copenhagen Blues Festival ved DMA-prisuddeling i Amager Bio (2016).

Smalltown Blues Band er i aftenens udgave tæt på den oprindelige besætning fra 80erne og er:

Torben Rønholt - sang, guitar
Jacob Kragh - guitar, mundharpe
Svenni Svafnisson - bas (tidl. SBB, Ken Lending Blues Band)
Frank Larsen - trommer, (tidl. Ken Lending Blues Band).

facebook.com/SmalltownBB

Copenhagen Blues Band
Felix Falch var initiativtager til at danne Smalltown Rock Band i 1980. Bandet blev senere til Smalltown Blues Band. Felix Falch er i dag nu kapelmester for Copenhagen Blues Band. Musikken hentes fra den traditionelle blues og blandes med egne sange og klassiske melodier fra 70’ernes blues-/rock-/country- repertoire. Bandet insisterer med sin tætte energi på at sætte liv i kludene!

Copenhagen Blues Band er:

Felix Falch – guitar, vokal (tidl. Smalltown Rock Band, m.fl.)

Peter Østbirk – Hammond, klaver (tidl. Ildfuglen)

Frede Christensen – trommer, vokal (tidl. Ildfuglen)

Henrik Mathiassen – bas, vokal (tidl. Smalltown BB m.fl.).

www.copenhagenbluesband.dk


KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris.

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

Koncert

Salg lukket


Koncert & Dagens Gryde

Salg lukket


Koncert & Tapas

Salg lukket